USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську директор інституту вимагав 12 тисяч хабара

21 Січня 2019 15:53
Директор Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету, доктор економічних наук, професор, академік академії економічних наук України, депутат Нововолинської міської ради Роман Ч. затриманий за вимагання неправомірної вигоди в сумі 12 000 гривень від фізичної особи за безперешкодне встановлення та функціонування кавових автоматів у приміщенні вказаного навчального закладу.

Про це інформує Під прицілом.

Під час проведення слідчих дій по даному кримінальному провадженні, попередньо було задокументовано три факти вимагання та отримання Романом Ч. неправомірної вигоди в сумі 7 000 гривень.

21 січня працівниками УЗЕ у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області, в ході проведення слідчих дій у приміщені Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету у м. Нововолинськ у службовому кабінеті, під час отримання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 5 000 гривень було затримано "на гарячому" директора Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету Романа Ч.

Під час проведення огляду місця події було виявлено та вилучено предмет неправомірної вигоди у розмірі 5 000 гривень.

На даний час встановлюються обставини вчинення вказаного кримінального правопорушення, закріплення доказів протиправної діяльності та вирішується питання щодо затримання Романа Ч. в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Алекс Показати IP 21 Січня 2019 16:29
Vivat Akademia!!!
Навуходоносор Показати IP 21 Січня 2019 18:00
Рома потерял на какое-то время бдительность и забыл золотое правило всех взяточников, что в мышеловке сыр может все-таки быть бесплатным. Но только для второй мышки.
Анонім Показати IP 21 Січня 2019 19:06
Цікаво, чи знайдуть, що столова в інституті приватна, але всі комунальні рахунки платить держава? Чи-то що гуртожиток створений у приміщеннях для того не пристосованих? Можливо, вже розкрутять те все кубло.
Я Показати IP 21 Січня 2019 20:36
Понаплоджували в кожному селі інститутів, то хоть є кого ловити на хабарях.
Олександр до Я Показати IP 21 Січня 2019 21:19
У вашому селі теж є інститут чи там тільки трактористів ловлять?
Анонім Показати IP 22 Січня 2019 09:01
Попалась гнида лемківська)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus