USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Начальника реєстраційної служби Луцька, який вимагав хабара, суд не поновив на посаді

29 Січня 2016 14:52
У вироку Луцького міськрайонного суду, винесеного 29 грудня 2015 року, йдеться, що запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для начальника Реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції у Волинській області треба скасувати. Пом’якшуючою обставиною суд визнав щире каяття обвинуваченого.

Нагадаємо, наприкінці минулого року відбулося підготовче судове засідання щодо начальника Реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції, за обвинувальним актом, направленим прокуратурою області.

Хоча прізвище обвинуваченого не вказується, та з власних джерел Інформаційного агентства Волинські Новини стало відомо, що йдеться про Сергія Книша.

У матеріалах справи, опублікованих в Єдиному реєстрі судових рішень, йдеться, що обвинувачений з 19 жовтня по 02 листопада 2015 року запропонував приватному підприємцеві надати йому неправомірну вигоду у вигляді 100 карток на пальне марки А-92 по 20 літрів кожна. Вартість цих карток на той час складала 39 980 гривень.

Таку подяку посадовець пропонував надати йому за те, аби вплинути на прийняття одним з колег рішення про проведення державної реєстрації права власності на магазин продовольчих товарів, що розташований за адресою: Луцьк, вулиця Львівська, 122а.

Підприємець з таким «проханням» погодився. Згодом начальник Реєстраційної служби під час особистого прийому повідомив підприємцеві, що матеріали, які він подав на реєстрацію, знаходяться на розгляді в реєстраційній службі Луцького міського управління юстиції. Та провести реєстрацію не можливо за відсутності на те визначених законодавством підстав. Згодом державний реєстратор прийняв рішення про відмову у реєстрації.

Потім підприємець отримав від начальника Реєстраційної служби пропозицію вплинути на «позитивне» рішення за 2 тисячі доларів США. Підприємець вчергове погодився.

І уже 22 жовтня 2015 року в Луцьку посадовець під час особистої зустрічі з підприємцем попросив дати йому хабар все-таки не у вигляді грошових коштів, а у вигляді карток на 2 000 літрів пального. При цьому, повідомив підприємцеві, щоб той обов’язково наступного дня повторно здав той самий пакет документів, у Центр надання адміністративних послуг Луцька.

Працівник реєстраційної служби, отримавши пакет документів від підприємця, повідомив про це начальника, а той, своєю чергою, наказав передати головному спеціалісту відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції.

Начальник Реєстраційної служби з 28 по 30 жовтня 2015 року неодноразово телефонував на мобільний телефон до державного реєстратора та наголошував останньому на необхідності проведення реєстрації права власності на магазин, що належить згаданому приватному підприємцеві. Потім підприємець отримав повідомлення, що він має через третю особу передати згаданий хабар.

Передача карток на пальне загальною вартістю 39 980 гривень відбулася в приміщенні відділення ПАТ «АВАНТ-БАНК». Посередником виступив керуючий відділенням. Але начальник Реєстраційної служби картки ці так і не отримав, бо посередника затримали правоохоронці під час передачі. Тож, фактично, злочин не був закінчений.

Під час судового засідання Сергій Книш повністю визнав свою вину і розповів, як пропонував за хабар посприяти у позитивному вирішенні питання підприємця.

У матеріалах судового засідання повідомляється, що при обранні покарання суд враховував ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення. Пом’якшуючою обставиною стало «щире каяття». А обставин, які обтяжують покарання, суд не побачив.

«Обвинувачений не судимий, до кримінальної відповідальності не притягувався, вину визнав, у вчиненому щиро розкаявся, має постійне місце реєстрації та проживання, де характеризується позитивно. Одружений, на його утриманні знаходиться одна малолітня дитина, тому суд вважає, що його виправлення та перевиховання можливе без ізоляції від суспільства та призначає покарання в межах санкції у вигляді штрафу», - вказано в судових документах.

Крім того, на думку суду, обрана міра покарання є «необхідною та достатньою для його виправлення та попередження вчинення ним нових правопорушень».

Отже, рішенням суду передбачено, що Сергія Книша на посаді не поновлено. А щойно рішення вступить у законну силу, луцького чиновника буде звільнено з посади, яку він обіймав донедавна.

Крім того, у рішенні суду йдеться, що предмет хабара, тобто картки на пальне, - передати в дохід держави.

Нагадаємо, суд присудив начальнику Луцької Реєстраційної служби покарання у вигляді 17 тисяч гривень, а запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту та відсторонення від посади, скасував. До слова, свого часу прокуратура повідомляла, що він ухилявся від органів досудового розслідування і його оголошено в розшук.

Водночас, у прокуратурі області Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили, що справу вирішили оскаржити, бо вважають покарання надто м’яким. Нині справа перебуває на розгляді в Апеляційному суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 71
Олесь Показати IP 29 Січня 2016 14:59
А премію йому дали?
Всезнающий Показати IP 29 Січня 2016 15:05
І для чого тут ці казки, бідолашний, хто має гроші, той купить всіх, да, я в шоці, нічого не змінилося, стало ще гірше ніж було, корупція - цвіте і пахне!!!!! Пц просто.
Анонім Показати IP 29 Січня 2016 15:15
Сірожка з батьком всіх купили!!!Це просто КОМЕДІЯ!!!!!
знайка Показати IP 29 Січня 2016 15:24
якщо прокуратура не оскаржить вплоть до верховного суду - то вона в долю ввійшла. фігня рєдкосна - хабарі брав, вимагав а нехай далі працюю так гарно.----- судді м*даки!!!!!!!!!!!!!!!! НАБ ауууууу
А ви ще досі не зроз до знайка Показати IP 29 Січня 2016 21:13
що без перекваліфікації прокуратурою справи та рішання Шпотою всіх дир такого рішення не ухвалив би даже біль продажний суддя ніж Покидюк....а оскарження в останні день рішення і лише після підняття у ЗМІ це не є свідчення продажності прокуратури...!!!??
Да до А ви ще досі не зроз Показати IP 30 Січня 2016 10:43
Так і хати в Струмівці на 300 квадратів строяться і машини купуються.
шок Показати IP 29 Січня 2016 15:29
просто можна йоб...тись!!!!!СЛАВА УРАЇНІ,ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!! Небесна сотня, за що?????! Хлопці в АТО, за що??????? влада і вирішення питань залишились ті самі. "с/кі правят бєспридєл".....
В. Показати IP 29 Січня 2016 15:32
М’яке покарання, це одне. Але відновлення на посаді, це вже перебір. Що тепер робити підприємцю, в якого вимагали хабар. Якщо цивілізовано, то мабуть треба в прокуратуру звертатись. Може, якщо резонанс вийде за межі області, щось показово і зроблять.
люся Показати IP 29 Січня 2016 15:48
просто немає слів.........
Ілля Показати IP 29 Січня 2016 15:49
ЖАХІТТЯ корупція процвітає. Ганьба Порошенку і Яценюку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Михайло Володимирови Показати IP 29 Січня 2016 15:49
Нема слів. Що далі буде?Що чекати ?
Хлоп Показати IP 29 Січня 2016 16:00
А де ж люстратори? Данильчук, Гузь, Козюра? Де незбувшийся прокурор та термінатор сєпаров Майя д'Арк? Де там всякі люстраційні комітети? Де там Пащенкі, Моклиці, де там той, що сцену тримав на майдані, з палаючими революційними очима? Все? Сдулися? Скакати стало важко, тиск підвищився, то будемо з дітьми дурними смолоскипні ходи влаштовувати, з патріотичними лозунгами?
Лучанин до Хлоп Показати IP 29 Січня 2016 16:13
А ти де? Чи звик чужими руками жар загрібати?
Хлоп до Лучанин Показати IP 29 Січня 2016 17:08
А мене немає в цих подіях. Я працював і працюю, я впевнений, що і до майдану, і після приношу користь людям, моя праця мене завжди годувала і буде годувати, мені завжди вистачало і вистачає грошей, я не скакав, на коліна людей не ставив. Який жар я загріб? Які до мене претензії?
Шляхтич до Хлоп Показати IP 29 Січня 2016 17:19
То й сиди собі тихо в своїй затишній д\пі. - Чого сюди до людей виліз? Працівник х\ров...
Хлоп до Шляхтич Показати IP 29 Січня 2016 18:19
Вибачте, пане...Вам успіхів в Вашій важкій праці для народу України! Пишаюся Вами!
Книш Показати IP 29 Січня 2016 16:00
Я вже звільнився!
СНУ Показати IP 29 Січня 2016 16:02
ПРИВИК КОЗЛАМ СУДЯМ І ХАБАРНИКАМ
Нік Показати IP 29 Січня 2016 16:20
Підіть подивіться, в який цей Книш в'їхав палац, нафік спалити, бо за крадені гроші вистроїв, Господи, коли ж ті злодюги будуть покарані, напевно, ніколи, безпрєдєл!
павло Показати IP 29 Січня 2016 16:41
Цей хабарник щей чоловік шанованої в місті нотаріуса Ариванюк!! Позорить таку шановану родину!
Я Показати IP 29 Січня 2016 16:48
Молодець, Сергій! Вітаю!!!
Міхал Показати IP 29 Січня 2016 16:53
Чи ще хтось сумнівається в тому, що хабарників треба не "судити" нашими "Хуманними" судами а знищувати фізично?!
Анонім Показати IP 29 Січня 2016 16:55
Замість того, щоб сидіти 10 років в тюрьмі за ч.3 ст.368 КК України, по якому йому і пред"явлено першочергове обвинувачення (http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/53712112), після того як дав на тапкі, домігся зміни обвинувачення на ч.2 ст.15, ч.2 ст.369-2 КК України, яка передбачає покарання лише до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян без конфіскації та без позбавлення спеціального права. Напевно всі розуміють, яким чином і дякуючи кому така перекваліфікація стала можливою. Це є грубе порушенян вимог законодавства, закрема постанови Пленуму Верховного Суду України від 26 квітня 2002 року № 5 «Про судову практику у справах про хабарництво», яка роз"яснює, як розмежовувати ці два злочини. Такий вирок суду це ганьба для судової системи. Нажаль тількі після скандалу прокуратура подала апеляцію.
Макар до Анонім Показати IP 29 Січня 2016 19:28
Тобто ти,ідіоте,прочитавши ці судові рішення,вирішив,що винен суд? Не прокуратура,яка з моменту затримання перекваліфікувала статтю і направила обвинувальний висновок саме за ст.369,а суд? Скільки ж дибілів-юристів,що отримали освіту в Чернівецькому технікумі с/г ще бродять по цій землі?!.....
Анонім до Макар до Макар Показати IP 30 Січня 2016 12:49
о, Покидюк виліз. Скільке ще таких суддів, кого татусі з поліського суду до обл.центру суддями притулили? певно скоро вже на підвищення до кийова підете, чи ще не назбирали?
лучанин Показати IP 29 Січня 2016 17:00
всім привіт від нотаріального бюро " АРИВАНЮК КНИШ " ... ото н*срали на всіх! а судді хто?... АТО треба проводити і в Луцьку теж, в іншому разі повна ж*па...
Санчез Показати IP 29 Січня 2016 17:01
Зять Ариванюк, яка вирішує все...
Анонім до Санчез Показати IP 30 Січня 2016 11:19
В статті йдеться не про Ариванюк .Тим паче,до чого тут вона.
думка Показати IP 29 Січня 2016 17:26
де ПС коли він так потрібен, чому мочать суспільні організації, яких в Луцьку так багато.
Юрист Показати IP 29 Січня 2016 17:27
Суд першої інстанції це нічого, цікаво що скаже апеляція особливо тепер перед атестацією.
Адвокат до Юрист Показати IP 29 Січня 2016 21:09
МДА)))Лише суспільний резонанс і розуміння людей що це Книш Сергій змусли прокуратура Шпоту взятись за голову і оскаржити в останній день вирок)))а якби це не було б оголошено в ЗМІ і пройшов би ісячний термін з 29.12.2015 року то яка апеляція!!!???
Чепіжак Показати IP 29 Січня 2016 17:36
замкнув на собі усі фінансові потоки по Волині, у тому числі вирішення справ по суду!
привіт суддям Показати IP 29 Січня 2016 17:39
Своїм рішенням судді черговий раз демонструють свою повну безвідповідальність, нахабність, продажність та корумпованість. В ході реформи судової системи необхідно звільнити всіх цих покидьків, а тим що прийняли вказане неправосудне рішення вчинити самосуд. Слава Україні!!!!
Макар до привіт суддям Показати IP 29 Січня 2016 19:43
Вивчи спочатку основи правознавства,***,тоді будеш знати як суд приймає рішення.
Анонім Показати IP 29 Січня 2016 17:41
Всього не знаєте, а пишете такий брєд!!!!жах!!!
Анонім до Анонім Показати IP 29 Січня 2016 23:25
а що значить "всього знати"?? розводиш хєрню по факту хабарів.
Анонім до Анонім Показати IP 29 Січня 2016 23:33
соромно читати. не соромно писати??? гроші брав? брав! що ще треба?? станцювати?
варяг Показати IP 29 Січня 2016 17:47
Гроші у влади відібрали розум.Скоро подавитесь.
Стрелоку Показати IP 29 Січня 2016 17:57
Зловити, і з вертухі Книшару і суддю
СТАС Показати IP 29 Січня 2016 18:15
ПРОСТО !@#$%^ СУДІ ВЛАДА ПРОКУРОРИ
рижков сергій Показати IP 29 Січня 2016 20:05
''Отже, рішенням суду передбачено, що Сергія Книша на посаді не поновлено. А щойно рішення вступить у законну силу, луцького чиновника буде звільнено з посади, яку він обіймав донедавна.,,Волиньскі Новини ,,Заходи забезпечення кримінального провадження, обрані ухвалами Луцького міськрайонного суду Волинської області від 24.11.2015 відносно ОСОБА_2, зокрема, запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, відсторонення від посади начальника Реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції у Волинській області скасувати'' Рішення Суду ))))))))) так де правда???
Анонім Показати IP 29 Січня 2016 20:45
Нє, ну нормально? В тюрму не посадили, дали заробити 23 тисячі гривень, ще й на роботі хотів зостатися, щоб далі гроші заробляти для себе і продажних судей. Ганьба судді. Суддю в смітник
петро Показати IP 29 Січня 2016 21:42
книша на схід, в окопи
Анонім до петро Показати IP 29 Січня 2016 23:26
в які окопи??? на росію на магадан.
Анонім Показати IP 29 Січня 2016 22:24
Хай прокуратура оголошеня дасть - підприємціів, з яких Книш хабаря вимагав, ще багато знайдеться.
гинути на сході Показати IP 29 Січня 2016 22:40
за клани ариванючок-книшів це безглуздо.ворог тут в Луцьку
Ато Показати IP 29 Січня 2016 23:27
Позакривайте вже своі мордяки щодо Ариванюків!!! Це як мінімум тупість і заздрість!
нотаріус до Ато Показати IP 30 Січня 2016 10:50
А з чиєю допомогою він туди пробрався? І так швидро реєстрували при зверненні до цих нотаріусів в реєстраційній хоча там черги на місяці. Ви думаєте в місті цього ніхто не знає. І
ПС до нотаріус Показати IP 30 Січня 2016 12:10
Це ввас достовірна інформація?Якщо так прошу будь-ласка фактів,а якщо це ваші припущення та догадки,то не заливайте брудом всю родину через одного.
нотаріус до ПС Показати IP 30 Січня 2016 15:24
Толку що вже факти були в вищезазначеній статті , а який результат.
До Павла Показати IP 30 Січня 2016 09:45
А вже забули скандали за участю Ариванюків? Багато резонансних справ? Люди залишились без житла... Наша Луцька кондитерка, яку забрав Континіум ( людей по ночах звозили до Ариванюків), що зе нею тепер? Це шанована сім'я допомогла! Ця шанована сім'я колись прогриміла на всю Україну на каналі. 1+1
Треба розібратися... Показати IP 30 Січня 2016 09:52
Треба взяти прокуратуру за одне місце... А то "повирішують" всі питання за бабло і потім знають що все впаде на суддю, який на підставі поданих ними документів нікуди не дінеться і змушений буде винести таке рішення, яке передбачене в статтях, які кваліфікують злочин, який вже напевно і не є злочином.... Люди ви просто не знаєте як відбувається розслідування справ поки дойде до суду... В даній ситуації винна прокуратура, вона перебуває у змові. А суддя виніс рішення лише на підставі тих документів, які подала року ратуша на розгляд справі судді... І якби не ЗМІ, то ще й б прокуратура не подала б апеляцію!
факт до Треба розібратися... Показати IP 30 Січня 2016 12:56
самий корумпований орган. сидять і шкодують, що в них не такий рівень щоб стати діамантовими. нові реалії.
Юстиція Показати IP 30 Січня 2016 09:59
Звичайно такий якість Книш це ганьба нашого колективу, перебуваючи під домашнім арештом він спокійно розгулював по місту не неодноразово приїздив в головне управління юстиції зустрічався з кухариком який зараз во начальника, цікаво що може їх пов'язувати? Пиячив в стінах юстиції і спокійно говорив що давно все вирішив, а його так звана чесна теща, яку всі знають як рішалу хто буде нотаріусом в області за непоганий гонорар, на кожному кроці сповіщала що її сергія підставити бо заздрять. Надіємось що не вдасться купити апеляцію і він получить по заслузі років з вісім.
до Юстиція до Юстиція Показати IP 30 Січня 2016 12:58
маєте ж юридичну освтіу. до чого тут апеляція і касація, якщо прокуратура в долі?
Людмила Показати IP 30 Січня 2016 15:20
Книш Сергій - зять скандального нотаріуса Тетяни Ариванюк, чоловік пелмынниці скандального колишнього прокуора прокураутри області Петра Ариванюка ( збив пяним людей на Червоного Хреста і Гіль А.І. його відмазав) . Книш Сергій в минулому був диренктормо ТОВ "КСАСі В", не виплачував водіям зарплату. Була порушена відносно нього криммінальна справа, яку заступник прокурора Корнесюк В.А. "замяв" за відмазав за "взятку". Оскільки теща нотаріус, то у прокурори прокуратури волинської області " підвязані" на ній і звичайно "спустили справу на тормоза" відносно зятя Тетяни Ариванюк. Комітет нарогднеогго контролю розпочинаєрогзлідування джерел отримання доходів сімейством Ариванюків - Книшів : скільки податків сплатили Ариванюки -Книші, яка в них нерухомість, який рівень профпридатності Сергія Книша. Він за домовленністю з Мартою Шпоптою та Мукловозом не одногог боржинка "вивільнили" від сплати боргів. Ариванюки - Гіль_ Шпоти_ Книші - ОЗУ. Нинішній керівник Луцької місцевої прокуратури Шпота О.В. - в "долі" з Книшом С., тому суд виніс саме такий вирок.
Людмила Показати IP 30 Січня 2016 17:12
Пертро Ариванюк , працюючи на посаді прокурора прокуратуцри Волинської області , народився в сім'ї голих і бочсих поліщуків, "виліз" в люди, і тепер "кришує" таке ж бидло, як сам. Аориванюк Петро пяний ьзбив жінку на Червоного ХЇреста , померла, але - ПРОКУРОР - відбувся легким переляком. Пані нотаріус Ариванюк Тетяна - всьому Луцьку відома. Книш Сергій - зять Тетяни Ариванюк ( освіту отримав на юрфаці СНУ, де його теща . викладала право, у Книша С.С. і більшості наших нинішніх "горе прокурорів" прокуратури області - який їхав таку здибав. Хто знайомий з Ариванюк Т. , Єловим В. - той може уявити рівень прокуратури області. А ХТО Ж СУДДЯ ??????
Людмила Показати IP 30 Січня 2016 17:18
Дорогі лучани! Я знаю Книша -старшого. возив глину в АТП. Сваха Ариванюк Т. "вивела з грязі в князі", так вони собі це уявили. Безграмотний Книш - старший вирішив, що "чсхопив Бога за бороду". Але , не все так збувається, як гадається. Бидло повинно знати своє місце . Шановні лучани, я знаю Книша С. з 1983, коли за направленням приїхала в Луцьке АТП на посаду головного бухгалтера. Я ніколи не привласнила жодну копійку державних коштів. Тому гарантую Вам , сімейство Ариванюків-Книшів понесе передбачене Конституцію покарання, а не те, яке "купили" в прокурора Волинської області . Слава правовій, не6залежній і демократичній УКРАЇНІ !!!!!!
Патріот Показати IP 30 Січня 2016 19:22
А суддя який виніс иаке рішення то напевно був Квятковський,самий...... чесний....
донецкий гость Показати IP 30 Січня 2016 19:59
Читаю коменти і сміюся..............через одного Книша і його "славну" тещу таку бурю підняли -- ніби важливіших питань не має у Луцьку на Волині і в прокуратурі разом із судами ?! Тож ця горе - сімейка і зятьок давно "прославляє" ваше славне місто і не тільки.............. І не треба вдавати цій сімейці - таке собі ВОЛОНТЕРСТВО !! Слава героям !!!
Вольтер Показати IP 31 Січня 2016 01:23
Не треба чіпати родину Ариванюків .Якби всі робили б для учасників АТО, для поранених хоча б частину того що робить ця родина було б добре.Той хто льє бруд мабуть не буває в гогоспіталі не знає скількі вони хлопців на ноги поставили !
До Вольтер до Вольтер Показати IP 31 Січня 2016 10:29
Ринат Ахметов прикриває своі ганебні діі на Донбасі за псевдомеценацтвом, ариванюки- книші прикривають своє шахрайство за псевдоволонтерством
АТО до Вольтер Показати IP 31 Січня 2016 13:01
Як кажуть"якщо тобі плюють в спину,значить ти попереду" Краще б ці ,хто без підставно звинувачують і вправду занялись би чимось кориснішим,а не сидіти як мишки в своїх куточках,раз вже звинувачуєш,то вкажи свої ініціали,якщо відповідаєш за свої слова.
Др Показати IP 31 Січня 2016 11:56
Зовили відмазався дай бог йому здоровья )але поновлятися на посаді це супер наглість)
Якось так... Показати IP 31 Січня 2016 13:54
А як наш ЦНАП прозоро працює? Якщо треба було зареєструвати право власності, то вони не приймали документи, бо вних великі черги, а відкрито відправляли в офіс до Ариванюків, бо вони єдині це роблять. З цим я зіштовхнувся в минулому році.... Що це не корупція? І ніби це ніхто не знав...
Маркетинг до Якось так... Показати IP 31 Січня 2016 16:00
"КАНТОРА" Ариванюк Книш добровільне об'єднання приватного нотаріату і державноі реєстраційноі служби м. Луцька - оригінальний формат, нестандартний підхід у вирішенні реєстраціі майнових прав. Завжди раді допомогти!!!
ку до попередніх юри Показати IP 31 Січня 2016 14:19
Шановні а ви можите в коментарях замість того щоб нести дурь про продажність повішення суддів і т.д. конкретно вказати які норми кпк чи кк поруши суд от не вибачте молоти язиком як помелом А КОНКРЕТНО стаття частина пункт, а то в мене складається враження шо Українцям потрібно пана який би сам вирішував повісити чи простити. Елементарний приклад недолугості це коли всі кричать хабарника під варту і не одне не додумається відкрити КПК і прочитати чорне з білого що у таких випадках обираючи тримання під вартою СУД ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ ВИЗНАЧИТИ СУМУ ЗАСТАВИ.
Учасник АТО Показати IP 31 Січня 2016 14:23
Я лежав у госпіталі після поранення у 2014 році. Бачив декілька разів Ариванюк, яка завжди приходила чомусь з журналістами та камерами, на відміну від інших волонтерів. Не знаю як зараз. Говорили бійці що допомагає, але все що робить то показує на камери, хоче щоб всі знали. Я вдячний всі волонтерам які допомагають в цей час, але не хочу щоб це використовували якось в своїх інтересах, а також наживались на цьому, коли чуєш як крадуть те, що зібрали, передали наші люди. Треба будувати нову країну, треба працювати чесно і не брати хабарів, щоб потім жертвувати чи займатись волонтерством. Ми не для того там воюємо. P.s. Волонтерство - це не та справа, на якій треба піаритись. Я висловив свою думку, можливо вона комусь і не сподобається.
ФАКус Показати IP 31 Січня 2016 18:24
Нiчого у вашому Луцьку не змiнюэться. Банда, разом з вашими народными депутатами. Причому, всiма
Анонім Показати IP 31 Січня 2016 23:55
Люди, ви хворі! Лікуватись вам треба від заздрості, тупості, обмеженості, недолугості та відсутності мізків, хоча це не лікується.... Навіщо обмовляти людей ні за що? При чому тут Ариванюки? До чого ви ліпите мам-тат-кумів-сватів-дядьків-тіток? Волонтерство при чому? Є факти вчинення злочину Ариванюками - вперед хоч до нашоі прокуратури, хоч до Генеральноі!!! А тявкати маєте право лише про себе та близьких родичів, хоч певно і на те ні!, і то в сральнику!!! Все в житті повертається бумерангом. Закрийте трошки той апарат, що ним істе
Речник Показати IP 1 Лютого 2016 08:00
Анонім- це , мабуть, Наталочка Ариванюк ( знайоме викладення лексики у вузьких колах). Пояснюю, до чого тут Ариванюки- попався виконавець, а ідейний лідер , основний стратег там Тетяна Ариванюк, всі інші занадто близькі. Цей би потенціал у інше русло, можна було б ще одне місто побудувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus