USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині пропонують передбачити 10 млн на підтримку місцевих ініціатив

2 Квітня 2018 15:40
Збільшити суму коштів, передбачену у рамках обласної програми на підтримку співфінансування впровадження проектів-переможців обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив планують спрямувати 10 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 2 квітня.

Як повідомила голова комісії Ірина Вахович, пропонують ухвалити дві зміни до програми розвитку місцевого самоврядування у Волинській області на 2016-2018 роки. Так, на співфінансування впровадження проектів-переможців обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив за рахунок коштів обласного бюджету (грантів) та інших джерел, не заборонених бюджетним законодавством, пропонують передбачити загалом 10 мільйонів гривень замість 8,5 мільйона, як було передбачено раніше. На висвітлення діяльності депутатів облради в ЗМІ пропонують передбачити 550 тисяч гривень.

Члени комісії рекомендували підтримати пропоновані зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus