USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині провели в останню путь кулеметника Миколу Сахарчука

28 Травня 2023 15:23
В селі Секунь Ковельського району в останню путь провели воїна Миколу Сахарчука.

Про це повідомили у Волинській єпархії УПЦ.

27 травня духовенство Старовижівського благочиння звершило чин похорону воїна Миколи Сахарчука в Свято-Михайлівському храмі с. Секунь.

Сахарчук Микола Петрович – воїн-кулеметник, котрий мужньо захищав Україну від ворога. Свій останній бій Микола прийняв на Донеччині, поблизу населеного пункту Діброва. Ворожа снайперська куля 24 травня обірвала його молоде життя.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам‘ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пан Показати IP 28 Травня 2023 15:58
Шо робиться, ангела що віддав Своє життя на сході України за нас, вордулаки в рясах від рпц відспівують, нехорошо . А воїну нашому і без них, сам Пан Бог браму райську відчинив, і до свого ангельського війська впровадив. Слава Тобі Козаче !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus