USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині призначили нового керівника районного відділу поліції

2 Серпня 2020 18:16
Голова Ківерцівської районної державної адміністрації Алла Гонтар представила нового керівника районного відділу поліції. Очолив Ківерцівський районний відділ поліції Олег Петрович Бончак.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Алла Гонтар побажала новопризначеному керівнику успіхів у роботі, ефективної подальшої співпраці з громадськістю, органами влади, колегами.

«Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий і, сподіваюся, разом із вами досягнемо гідних результатів роботи», - зазначив новий керівник поліції.

Олег Бончак народився 1982 року народження, має три вищі освіти.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році рядовим міліціонером. Службу проходив на посадах в кадрах, в слідстві, а в 2014 році був призначений на керівну посаду в Турійському районному відділі УМВС України у Волинській області, де працював до грудня 2019 року.

До призначення у Ківерцівський район, працював на посаді дільничного офіцера сектору превенції Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ваван Показати IP 2 Серпня 2020 20:22
З керівної посади понизили до дільничного інспектора (значить було за шо), і тут відразу в начальники відділу! Цікаво, хто його так потягнув? Невже п.Гонтар?
Коля Показати IP 3 Серпня 2020 08:31
При совітах керівника МІЛІЦІЇ тоже призначали перші секретарі райкому. Що помінялось?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus