USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Керівника поліції Черкащини затримали на хабарі

29 Березня 2016 08:16
Виконувача обов’язків керівника поліції Черкаської області Владислава Пустовара затримали під час спроби дати хабара за проходження переатестації у поліцію.

Про це інформує Українська правда з посиланням на прес-службу ГПУ.

Разом з керівником поліції також затримали заступника директора інституту післядипломної освіти академії внутрішніх справ.

Згідно з інформацією прокуратури, два чиновника намагались дати хабар у вигляді 2 тисяч доларів та талонів на 400 літрів пального заступнику голови Національної поліції.

"Неправомірна вигода надавалась за сприяння під час проходження атестації начальником слідчого управління та начальником управління кадрового забезпечення обласної поліції", - повідомили у прокуратурі.

Затримання на хабарі провели представники прокуратури та департаменту внутрішньої безпеки національної поліції.

У прокуратурі вказали, що затриманим загрожує ув’язнення до 10 років, адже справу відкрили за статтею про надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище.

Голова Нацполіції Хатія Деканоїзде інцидент з хабарем прокоментувала так: "Нам важко, але ми змінюємося. І працюємо далі".

Вона розповіла, що зустріч з її заступником організували через посередника.

"Надмірне наполягання на проведенні зустрічі викликало підозри. Заступник доповів керівництву та написав відповідну заяву до Департаменту внутрішньої безпеки. ДВБ спрацювало оперативно - і посередника, і хабародавця затримали", - розповіла пані Деканоїзде.

З її слів, це показовий факт дії правоохоронної реформи і приклад, "як відбувається трансформація людської ментальності та самоочищення системи, адже заступник - працює в системі більше десяти років".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 29 Березня 2016 08:47
і скажіть мені після цього що атестаційні комісії Волинської поліції не вирішували посади за хабарі! ?! Доманська любіює щоночі патрульну, Крапка на бурштин підсіла, Попик по закордонах - контрабас возить, Вальчук бухає на вище вказані кошти в "Опері", Котлюк далі по заробітках лівих грошей зараз у Кривому розі спостерігачем (цікаво чи не від Вілкула) , Шелеп не знає де пам'ятник Бандері поставити..... активісти ср#ні!!!!
g Показати IP 29 Березня 2016 09:08
Мало дали тому і затримали
Слідчий Показати IP 29 Березня 2016 09:19
Виходить цей заступник керівника нац поліції спровокував дати йому хабара, бо розумів що мають дати і продовжував роль. За обіцянку виконати за хабар якісь діі наступає кримінальна відповідальність, тому цей зам-провокатор також має відповідати.
Мельник В.М. Показати IP 29 Березня 2016 10:22
"...У прокуратурі вказали, що затриманим загрожує ув’язнення до 10 років, адже справу відкрили за статтею про надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище... " То-то і воно ,правільно сказано :-загрожує . Але далі загрожую,справа не піде ....!!!
Захарченко Показати IP 29 Березня 2016 11:09
де тут ми змінюємось? у всі часи таким шляхом прибирали всіх неугодних, декого вбивали! ціаво через скільки часу у РОЗШУКУ будуть Хатія Д.та Згуладзе з АваКаром???
ДІСТАЛО до Захарченко Показати IP 30 Березня 2016 14:37
Згуладзе вже на тапкі дала!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus