USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині рятувальники витягли із заметів швидку та два рейсові автобуси

16 Лютого 2021 09:28
15 лютого внаслідок несприятливих погодних умов підрозділами Управління ДСНС України у Волинській області здійснено 14 виїздів на аварійно-рятувальні роботи щодо вивільнення транспортних засобів із снігових заметів та кюветів уздовж автодоріг. Вивільнено 14 автомобілів, з них 8 – вантажних, 3 – легкові, 2 – рейсові автобуси, а також автомобіль швидкої медичної допомоги, в яких перебувало 28 людей.

До ліквідації залучено 14 одиниць техніки та 44 чоловіки особового складу підпорядкованих підрозділів області, інформує пресслужба рятувальників.

О 07:10 до служби 101 надійшло повідомлення, що біля села Колпитів Локачинського району на заметеному снігом бездоріжжі опинився рейсовий автобус сполученням «Колпитів – Луцьк», у якому перебував водій та троє пасажирів. Рятувальники відбуксирували транспортний засіб на проїжджу ділянку дороги й автобус продовжив рух за маршрутом.

На вулиці Генерала Шухевича у місті Володимирі-Волинському потрапив у сніговий замет ще один мікроавтобус, в якому перебував лише водій, створивши перешкоду для руху транспорту. Автобус відбуксирували рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського.

Близько 08:00 біля села Стенжаричі Володимир-Волинського району у сніговий замет потрапив автомобіль екстреної медичної служби, що повертався з виклику. Рятувальники відбуксирували карету «швидкої» за допомогою троса.

У місті Рожищі на вулиці Промисловій забуксував у снігу вантажний автомобіль, що транспортував деревину. Працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища відбуксирували великогабаритний транспортний засіб на стійку ділянку автодороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus