USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розгорнули 117 пунктів незламності

23 Листопада 2022 18:31
У Волинській області розгорнули 117 ПН на базі дитячих садків, шкіл, міських, селищних, сільських рад та мобільних пунктів ДСНС. Їх кількість в області буде збільшуватися.

Пункти Незламності (ПН) – це місце, куди можна прийти в разі тривалого відключення електроенергії (більше 24 години). Тут є тепло, вода, освітлення, інтернет, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей, повідомили у Волинській ОВА.

Пункти незламності можна знайти на мапі за посиланням: https://nezlamnist.gov.ua/.

Окрім пунктів незламності, на інтерактивній карті можна знайти найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах. Також бізнес, за цим же посиланням, може подати заявку для облаштування свого ПН.

У разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, пункти незламності стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Стас Показати IP 23 Листопада 2022 19:37
До сраки ті пункти. Я що дітей маленьких туди понесу. На заправку....
Не Стас до Стас Показати IP 23 Листопада 2022 21:07
Захочете жити, понесете. Це війна. Багато людей в Україні вже цими пунктами користуються. А ви не хочете користуватися, то про свої «до сраки» нерви путіну розказуйте
Andrij Показати IP 23 Листопада 2022 21:26
Коли в краiнi люди без свiтла сидять вдома то з часом дуже пiдвищуэться народжуванiсть….кохайтеся чорнобривi, та не з москалями!!!!!!
Патрiот Показати IP 23 Листопада 2022 23:01
А чому так называются,що не ламаються?
Нікітос Показати IP 24 Листопада 2022 21:43
Це брехня. На місці де мають бути пункти незламності-нічого немає. сьогодні ходили у школу, де, судячи з карти має бути такий пункт-нічого немає. Так само і в садочку навпроти. Навіщо ця дезінформація? по дорозі зустріли людей, які приїхали з іншого району, щоб потрапити у ті "пункти". А їх там немає... Та й таке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus