USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

На Волині розпочали ремонт 54-метрового мосту

10 Серпня 2023 10:34
На автомобільній дорозі Т-03-10 Стара Вижівка – Буцин – /М-19/ у селищі Стара Вижівка розпочався ремонт мосту завдовжки 54 метри. Цей мостовий перехід через річку Вижівка споруджений із попередньонапруженого залізобетону у 1978 році і відтоді не ремонтувався.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Завдання ремонтної бригади: відремонтувати опори; влаштувати монолiтні залiзобетонні накладні плити, гідроізоляцію, деформаційні шви; провести відновлення та захист конструкцій мосту; влаштувати систему водовідведення; укласти тротуарні консолі, а також пішохідні доріжки на підходах до мосту; встановити бар’єрне та перильне огородження; відновити дорожнє покриття і нанести розмітку.

Наразі проходять підготовчі і демонтажні роботи на правій частині мосту.
Рух транспорту організовано лівою смугою шляху в обох напрямках, тож водіям варто уважно стежити за дорожніми знаками на ділянці ремонту.
Окрім Старої Вижівки мостовики працюють на автодорогах:

Н-17 Львів – Радехів – Луцьк у селі Журавники;

Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17 неподалік населеного пункту Шклинь.

Два мости цьогоріч вже відновили:

поблизу міста Ківерці на а/д Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – Дольськ;

у селі Лобачівка на а/д Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus