USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині шукатимуть очільників психлікарні та будинку для дітей із порушенням психіки

5 Лютого 2020 13:02
Невдовзі будуть оголошені конкурси на заміщення вакантних посад директорів психлікарні міста Луцька та обласного спеціалізованого будинку для дітей з ураженням центральної нервової системи.

Про це йшлося 5 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства.

Заступниця керуючого справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату Волинської обласної ради Мирослава Якимчук розповіла, що закінчуються терміни дії контрактів із керівниками Волинської обласної психіатричної лікарні міста Луцька Людмилою Юрко та Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Володимиром Алейніковим.

Невдовзі будуть оголошені конкурси на заміщення вакантних посад очільників цих медичних закладів.

Поки ж Людмила Юрко та Володимир Алейніков виконуватимуть обов’язки директорів.

«Пропозиція припинити дії контрактів у зв’язку з закінченням термінів дії, оголосити конкурси, а Людмилу Юрко та Володимира Алейнікова призначити виконувачами обов’язків», – сказала Мирослава Якимчук.

Члени комісії підтримали проєкти рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олена Показати IP 5 Лютого 2020 13:51
ДОГАДАЙТЕСЬ ,ХТО ДАЄ ПРОПОЗИЦІЇ
Ретро Показати IP 5 Лютого 2020 15:01
Здогадатись - НЕМОЖЛИВО.
Правдоруб Показати IP 5 Лютого 2020 22:16
Поставте пацієнта директором-більший лад наведе))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus