USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині сільський голова за хабар дозволив підприємцю зрізати ялинки

3 Січня 2019 17:50
На Волині на одержанні 12 тис. грн. неправомірної вигоди викрито сільського голову, інформує прес-служба прокуратури області.

Викрито одного із сільських голів Старовижівського району.

За таку суму очільник громади всупереч вимог законодавства, без рішення виконавчого комітету сільської ради, надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради ялинок задля їх подальшої реалізації. Гроші посадовець одержував двома «траншами» по 6 тис. грн. Перший «транш» – ще в грудні минулого року.

Для прикриття незаконних дій він видав довідку про походження деревини, яку скріпив підписом та печаткою сільської ради.

Зараз тривають невідкладні слідчі дії, по завершенню яких будуть вирішуватися питання щодо повідомлення сільському голові про підозру в одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) та щодо обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ник Показати IP 3 Січня 2019 18:21
жадність цих підприемців побила всі рекорди..за метрову сосенку в ковелі просили 200 гривень..результат 90 процентів непроданного товару...шкода погубленних дерев більшість яких були порізані за дозволами отаких вот голов сільських рад і горе підприемців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus