USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судили чоловіка, який купив посвідчення водія в Instagram та в’їхав у підводу

25 Вересня 2022 14:50
На Волині водій, який вчинив дорожню-транспортну пригоду та користувався підробленим водійським посвідченням, отримав умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

Як ідеться у матеріалах справи, в липні 2020 року обвинувачений звернувся до невстановленої особи в Instagram, з якою домовився про виготовлення посвідчення водія за сім тисяч гривень. Надавши свої особисті дані, чоловік отримав підроблене водійське посвідчення категорій «А1», «А», «В1», «В».

11 травня цього року він вчинив ДТП, керуючи мотоциклом Kinlon. Зокрема мотоцикліст допустив зіткнення з кінною підводою, яка виїжджала з другорядної дороги на головну. Коли ж на місце ДТП приїхали поліцейські, водій мотоцикла надав їм підроблене водійське посвідчення, що й виявили правоохоронці.

У суді обвинувачений, який працює майстром електронного обігу деревини ДП «Володимир-Волинського ЛМГ», повністю визнав свою вину.

Суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк два роки, однак замінив його на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus