USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині судитимуть трьох водіїв, які хотіли підкупити поліцейських

11 Серпня 2020 17:31
56-річного жителя Рівненщини судитимуть за те, що в Ковелі пропонував хабар працівникам поліції.

Вранці 12 червня 2020 року у Ковелі правоохоронці зупинили авто за порушення його водієм Правил дорожнього руху. Аби не бути притягнутим до відповідальності за це, чоловік запропонував поліцейським 200 грн.

Згодом водій визнав свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч.1 ст. 369 КК України).

Йому узгоджено призначення покарання у виді штрафу в сумі 8500 грн.

Далі – слово за судом.

Крім того, 21-річному раніше судимому мешканцю Горохова було повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди працівникам поліції. Молодик 7 серпня 2020 року хотів двома сотнями гривень відкупитися від притягнення до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Цього ж дня 38-річний мешканець Устилуга у селищі Іваничі намагався за 300 грн залагодити із правоохоронцями питання щодо не притягнення до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

За процесуального керівництва Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури йому теж повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди поліцейським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus