USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судитимуть банду наркоторговців з Ківерців

11 Грудня 2019 17:07
На Волині судитимуть організовану групу у складі чотирьох громадян за скоєння низки злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних речовин та прекурсорів, інформує прокуратура Волині.

Двоє жінок та раніше судимий чоловік, зорганізовані 53-річною мешканкою міста Ківерці, налагодили поставки з Львівщини сировини й продаж на території Волині подрібненої макової соломи, концентрату з неї та прекурсорів, необхідних для його виготовлення.

Члени групи (усім їм за 50, усі проживали в різних місцях – Ковелі, Луцьку, Ківерцях та одному з сіл Жовківського району Львівської області) докладали максимум зусиль, аби не бути викритими – мали свій жаргон, міняли телефонні номери, наркотики зберігали не в помешканні, а в лісі.

З лютого по серпень 2019 року правоохоронці зафіксували понад 10 епізодів злочинної діяльності членів групи – а це і незаконне придбання, перевезення з метою збуту і збут наркотичних засобів і прекурсорів у великих розмірах, і розміщенні коштів, здобутих від злочинної діяльності, у банках, а також використання таких коштів з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів та прекурсорів.

Невдовзі члени ОЗГ, обвинувачені у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч.3 ст. 28 ч. 1 ст. 306, ч. 2 ст. 306 КК України, постануть перед судом. Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
andriy Показати IP 11 Грудня 2019 23:06
Для таких треба застосовувати конфісцію майна і смертну кару.
Таня)) Показати IP 12 Грудня 2019 00:49
Шановні журналісти, запам'ятайте, будь ласка, що правильний правопис слова "Ківерці" у родовому відмінку-це "КІВЕРЕЦЬ", а не "Ківерців". Та ж ситуація з смт. Цумань. Правильно буде "ЦУМАНЯ", а не "Цумані"(напр. лісники з ЦуманЯ"
Анонім Показати IP 12 Грудня 2019 08:31
То всьо циганва ківерцівська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus