USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали наркоторговців

14 Квітня 2015 13:45
Двох наркоторговців викрили волинські оперативники. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Зловмисники протягом трьох місяців займалися збутом «Субутексу» на території Нововолинська. Один із них виконував роль організатора, інший – безпосередньо торгував дурманом. Тепер товаришам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Злочинну діяльність волинян припинили працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків нововолинського міськвідділу міліції. Незаконний «бізнес» організували двоє місцевих молодиків – 20-річний та 22–річний мешканці Нововолинська. Один із них ніде не працював, інший – студент.

– Молодики займалися збутом наркотиків близько трьох місяців, – розповів начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – При цьому збували їх лише «перевіреним» клієнтам. Ціна однієї таблетки становила від 400 до 430 гривень.

У своїй діяльності молодики дотримувалися різноманітних методів конспірації, при цьому чітко розподілили між собою ролі: молодший виконував функції керівника, тож забезпечував доставку наркотичного засобу і фінансування злочинної діяльності, а його спільник збував препарат наркозалежним.

– За тиждень зловмисники заробляли 5-6 тисяч гривень. Сам організатор інколи також збував наркотичні засоби, але переважно керував діями свого «колеги» по телефону. Загалом у ході проведених оперативно-розшукових заходів міліціонери провели по дві оперативних закупки у кожного фігуранта. під час обшуку в помешканні наркоторговця та в його автомобілі вилучили, окрім наркотиків, засоби зв’язку, пристрій для ультрафіолетового опромінювання грошових купюр, а також металеву телескопічну палицю, – повідомив Ярослав Соломонюк.

Молодикам оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За збут наркотичних засобів товаришам загрожує до десяти років в’язниці з конфіскацією майна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бардак Показати IP 14 Квітня 2015 15:43
Ая-яй ! Наркоманчика злапали для галочки. Знаємо ми вашу роботу...Самі менти підкидають, крутять -вертять і кришують ...
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 01:00
двох зловили, але скільки ще на свободі залишилось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus