USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині троє вандалів зламали 17 дерев уздовж вулиці

25 Травня 2018 16:57
У ніч з 24-го на 25-те травня у Володимирі-Волинському троє хлопців поламало 17 молоденьких дерев, що висаджені на вулиці Шевченка.

Про це повідомив начальник управління ЖКГ та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук, пише БУГ.

За його словами, уже визначили величину збитків – це більше 1700 гривень.

“Працівники ЖЕку зранку підв’язали. Хтозна чи зростеться. Хочу передати хуліганам найщиріші вітання. Хлопці, на вулиці Шевченка встановлена більше, аніж півроку тому, камера відеоспостереження. Ваші обличчя зафіксували, інформація у поліції, тому чекайте гостей”, – зазначив Віктор Фіщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Справедливий Показати IP 25 Травня 2018 20:03
Які камери поставили так нехай мають)))) Фіщук пише що хтось зламав дерева, а він сам на скіко тисяч вкрав з дороги на сахарному? З слідаком порішали і справу замутили))))) Вже розвівся з жінкою щоб майно на ньому не висіло))))
Лic Показати IP 25 Травня 2018 20:14
Звичайне бидло... Як знайдуть, на соцiaльнi роботи вiдправити, для благоустрою мicта.
Видно Показати IP 26 Травня 2018 10:34
із девятиповерхівок що по вул Луцькій який "красивий скверик " зявився біля р.Риловиця , бо саме Фіщук із Саганюком дали " добро" на вирізання багаторічних дерев , котрі там росли . Обіцяли на сторінках місцевої преси жителям цих прилеглих будинків що влаштують скверик -зелену зону , але поки що бачимо зарослі із кропиви та будяків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus