USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у ДТП розбився мотоцикліст

16 Липня 2020 16:05
Сьогодні близько 12:00 години 20-річний житель Ковельського району, керуючи мотоциклом марки «Musstang», на автодорозі між селами Битень та Радошин, не вибрав безпечної швидкості руху, впав з мотоцикла на узбіччя проїжджої частини. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці.

Про це повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи. Мотоцикл помістили на майданчик для тимчасового зберігання транспортних засобів.

Того ж дня після 23:00 години на автодорозі сполученням «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», неподалік села Озерце Ківерцівського району, водій автомобіля «Volkswagen LT» допустив наїзд на пішохода, який перебував на проїжджій частині. Внаслідок автопригоди 47-річний житель Ківерцівського району помер на місці.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових росзлідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus