USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині у ДТП загинуло троє прикордонників та травмувався директор лісового коледжу. Подробиці

1 Червня 2023 10:35
У ДТП, що сталася вчора ввечері у селі Згорани на Ковельщині, загинуло троє прикордонників.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в Територіальному управлінні ДБР, розташованого у Львові.

Як зазначається, аварія сталася близько 19 години 31 травня на в`їзді до села Згорани. Військовослужбовець Краматорського прикордонного загону, який керував легковим автомобілем, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншою автівкою.

Внаслідок аварії водій-військовий та двоє його пасажирів, також військовослужбовці цього ж прикордонного загону, загинули на місці аварії. Водій та пасажир іншого автомобіля з травмами потрапили до лікарні.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 3 ст. 286 КК України). Проводяться необхідні слідчі дії, призначено низку експертиз.

Як пише «Волинь Online», другим авто керував директор Шацького лісового коледжу імені В.В. Сулька. Внаслідок ДТП водій та пасажир отримали травми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus