USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині у пожежі загинув 49-річний чоловік

27 Березня 2020 15:14
Пожежа сталася ввечері 26 березня у селі Городок Маневицького району.

Про це повідомили у пресслжубі ДСНС Волині.

Так, о 21:09 у селі Городок загорілася дерев’яна господарська будівля - літня кухня. Рятувальники о 20:50 локалізували пожежу, а о 21:30 остаточно її ліквідували. Під час гасіння на місці пожежі виявлено тіло 49-річного власника. Вогонь встиг знищити дах будівлі, 2 тонни сіна, сільськогосподарський інвентар, 20 м куб. дров, пошкодив стіни кухні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

Того ж дня о 20:58 у селі Великий Обзир Камінь-Каширського району виникла пожежа у дерев’яній літній кухні. Полум’я, що виривалося з вікон будівлі, помітив сусід, який витягнув з вогню 28-річного чоловіка до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Пожежу локалізували рятувальники з Каменя-Каширського разом із працівниками місцевої пожежної охорони села Піщане о 21:40, ліквідували загоряння о 22:40. Вогнем знищено 80% будівлі, врятовано будинок розташований поруч. Зберегти дім від вогню рятувальникам допомагали і небайдужі селяни. Знаючи, що з райцентру (а це за 30 кілометрів) пожежні приїдуть не за п’ять хвилин, односельці збіглися з відрами та організували живий ланцюжок, поливаючи відрами з водою будинок.

Окрім цього, коли сусід витягнув погорільця з палаючого будинку, то одяг, що горів на ногах врятованого, люди залили водою. Молодого чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Діагноз – отруєння чадним газом, опіки лиця, тулуба, кінцівок, стан середньої важкості.

Також минулої доби працівники Управління ДСНС України у Волинській області ліквідували 16 пожеж сухої трави та очерету у Любомльському, Іваничівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Горохівському,Луцькому, Любешівському, Рожищенському районах та поблизу селища Ратне. Вогнем знищено 16 гектарів сухостою. З вогнем боролися 74 чоловіка особового складу, задіяні 20 одиниць техніки підрозділів У ДСНС області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus