USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині у вагонах з металом виявили 10 ящиків цигарок

16 Жовтня 2021 18:31
10 ящиків контрабандних цигарок знайшли прикордонники у бухтах з металом. Тютюнові вироби виявили військовослужбовці Волинського загону. Сховок був облаштований у вантажному потягу, який прямував за кордон, інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Зловмисники сподівалися переправити контрабандний товар через залізничний пункт пропуску «Володимир-Волинський». Пакунки з куривом вони приховали серед вантажу. Подбали й про відстеження руху свого відправлення, прикріпивши до нього «маячок».

Однак незаконну оборудку спіткало викриття – прикордонний наряд, оглядаючи потяг, виявив у одному з вагонів приховані тютюнові вироби. Понад чотири з половиною тисячі пачок цигарок білоруського виробництва дістали охоронці кордону із бухт металевого дроту. Знайшли прикордонники й GPS-трекер.

Тютюнові вироби передали співробітникам митниці. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus