USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині в лісових угіддях облаштували пів тисячі підгодівельних комплексів для тварин

26 Грудня 2022 07:16
В угіддях державних лісових господарств на Волині до зимівлі диких тварин підготували майже пів тисячі підгодівельних майданчиків.

Про це розповіла Суспільному речниця обласного управління лісомисливського господарства Світлана Думська.

Для підгодівлі фазанів єгері змайстрували понад сотню навісів, а в мисливських угіддях – 350 підгодівельних майданчиків для кабанів.

Якщо випадає значна кількість снігу, каже Світлана Думська, то єгері розчищають доріжки до майданчиків, щоб до них підходили олені. Для козуль та оленів у лісах функціонує понад 200 годівничок, облаштували понад 700 солонців.

На цьогорічний зимовий сезон для тварин заготовили 156 тонн кукурудзи, 84 тисячі кормових віників, понад 54 тонни сіна та орієнтовно 20 тонн солі.

Наповненість годівниць і майданчиків кормами та харчами перевіряють єгері, котрі за потреби ці запаси поповнюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus