USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині ВАЗ врізався в авто з дитиною

21 Серпня 2017 22:40
21-го серпня, близько 15-ї години, у Володимирі-Волинському по вулиці Луцькій трапилася дорожньо-транспортна пригода, де в одній з авто перебувала дитина.

Про це повідомляє БУГ.

Так, жінка-водій авто Фольксваген, рухаючись по вулиці Луцькій в напрямку центру міста, повертала ліворуч та в останній момент відбулося зіткнення. Зокрема, в праве, заднє крило автівки врізалось авто марки ВАЗ 2101, котре їхало із центру Володимира-Волинського в напрямку Луцька.

Додамо, що на цій ділянці дороги відбуваються ще й дорожні роботи, тому рух дещо утруднений. Однак, як повідомив один з очевидців, що водій ВАЗу їхав досить швидко для такої ділянки дороги.

На місце була викликана Володимир-Волинська поліція, котра встановлює деталі події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Марина Показати IP 22 Серпня 2017 10:37
Добре що всі цілі. У неділю по трасі Луцьк-В.Волинський зустріла мудило на темно-зеленому сріблястому Фіаті, який нагло виїхав на зустрічну смугу в р-ні села Усичі. Спочатку подумала що пяне, а ні, на його полосі ще не зробили ремонт, страшне невігластво ! А ще й на укрномерах. Шкодую що зняла реєстратор, така картинка була б.
123 до Марина Показати IP 22 Серпня 2017 23:21
Пропоную заборонити їзду на іноземних авто, нехай вийдуть на дорогу подібні цьому радянському раритету, інші "ЗАЗи", "ВАЗи", "АЗЛК", "ІЖи", "УАЗи", "ЛУАЗи" та інший авто злом і буде порядок на дорогах та в державі. УРА!!! металобрухту...
Марина до 123 Показати IP 24 Серпня 2017 17:36
Не зрозуміла Ваш "посил" до мене. Це Ви були у тому авто чи просто з будуна не розібрали текс ?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus