USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині вдова атовця та посадовець отримали одну і ту ж земельну ділянку

26 Листопада 2021 23:05
У селі Сільце Луцького району одну й ту ж саму земельну ділянку Мар’янівська селищна рада та Горохівська міська рада надали різним людям.

Про це розповів заступник керівника, керуючий справами Луцької райради Андрій Лев, йдеться на сайті райради.

З його слів, 2 листопада 2021 року рішенням Мар’янівської селищної ради місцевій жительці, вдові учасника АТО Валентині Проценко надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки. Загальна площа земельної ділянки 6,3 гектара.

Валентині Проценко із них надали дозвіл на 1,5 гектара для ведення особистого селянського господарства. Кадастровий номер ділянки – 0720888600:00:001:0063.

Проте 8 листопада 2021 року рішенням Горохівської міської ради на цю ж саму земельну ділянку загальною площею 6,3 гектара надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки уже трьом людям - Анатолію Клембі, його дружині Наталії Клембі та сину Владиславу Клембі. І вже не для ведення господарства, а з метою подальшої передачі у власність по 2 гектари кожному.

До слова, Анатолій Клемба очолює ТОВ «Еталон», засновником якого є Горохівська міська рада, та є братом нинішнього депутата Горохівської міської ради Віталія Клемби.

«Дуже дивна ситуація. Складається враження, що владці Горохова чинять свавілля. Самі собі надають ділянки. Сім’ю Клемби добре знають у Горохові і не помітити подібних рішень неможливо», - зауважив керуючий справами Луцької районної ради Андрій Лев.

На думку голови Луцької районної ради Олександра Омельчука, ця ситуація є наслідком незавершеного процесу створення громад.

«Процес створення територіальних громад не доведений до кінця. Зміни у Конституцію не внесені. Де обіцяна префектура та нагляд за діяльністю голів громад та депутатського корпусу? Через те і маємо сьогодні наслідки із земельною ділянкою, як у селі Сільце, так і по всій Україні», - переконаний голова райради.

До слова, Луцька районна рада готує звернення до правоохоронних органів та Волинської обласної ради з проханням розібратися із ситуацією, що склалася із земельною ділянкою в селі Сільце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 27 Листопада 2021 08:00
Я так тричі отримував в Чернігові - кожен раз ділянку вже встигали оформити ще до того, як я про це дізнавався ... можна сперечатись - але суди я бачив, думаю Путру за землю і справедливість ,справжній любителшь армії та ветерина..., ні, -ранів )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus