USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

На Волині відбулися два вишкільні табори

31 Липня 2018 23:18
З 21 по 27 липня на Волині, неподалік Ковеля, відбувались всеукраїнські вишкільні табори «Легіонер» та «Оріяна».

Про це повідомли на сайті Луцької міської ради.

Табори проводились паралельно, за окремими програмами. Учасниками «Легіонеру» були хлопці, до участі в «Оріяні» допускались лише дівчата. Загалом участь в таборах взяли близько 80 учасників з 16 областей України.

Табори носили військово-патріотичний характер, тому тематика занять в основному носила військовий характер. Заняття проводили досвідчені інструктори, зокрема учасники АТО.

Впродовж табору учасники проходили наступні заняття: домедична допомога в умовах військових дій; інженерно-саперна підготовка; вогнева підготовка; орієнтування; виживання в природніх умовах; тактична підготовка з застосуванням пейнтболу та страйкболу; сплав на байдарках; історичні гутірки та інші заняття.

За підсумками таборів кожен учасник отримав відзнаки табору відповідно до оцінок, отриманих за засвоєння та виконання пунктів програми.

Організатори заходу: КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк» спільно з ГО «ВМР «Національний Альянс», за підтримки Міністерства молоді та спорту України і управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Також організатори висловлюють вдячність Волинському Центру національно-патріотичного виховання «Волинська Січ» та Волинському обласному ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Липня 2018 23:23
А я в молодостi в пiонерському таборi був вожатим
Реаліст Показати IP 31 Липня 2018 23:41
Ну, звичайно, воно для дівчаток важливіше, ніж вчитися готувати, вишивати, доглядати за собою, дітьми, танцювати, співати, коротше, знати і вміти робити все те, без чого жінка не жінка..... Кого ми виховуємо? Війна ж не вічно буде, а жінка завжди повинна бути жінкою.
Володимир до Реаліст Показати IP 4 Жовтня 2019 14:49
Господи, ну то не відправляйте свою дочку туди. Комусь це цікаво, комусь ні. Шкода що є такі дебільні стереотипи що дівчина має тільки готувати, вишивати і виховувати дітей. Може вона хоче стати снайпершою або кінологом, а ви вбиваїте її мрію стати тим ким вона хоче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus