USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вночі діставали автомобіль із кювету

22 Січня 2021 11:31
Сьогодні вночі до патрульних, які несли службу на стаціонарному посту «Маневичі» автодороги М-07 (Київ – Ковель – Ягодин), під’їхав водій та повідомив, що за 2 кілометри в напрямку міста Ковель автомобіль щойно з’їхав у кювет.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події, виявили автомобіль Nissan X-Trail, який дійсно був у кюветі, та 47-річного водія.

Він повідомив, що, рухаючись автодорогою у напрямку міста Сарни, допустив з’їзд у кювет. Також керманич попросив допомоги, аби дістати його транспортний засіб.

Для цього на місці події залучили інших водіїв та спільно з патрульними дістали автомобіль із кювету.

Також інспектори запросили керманича до приміщення стаціонарного посту, аби останній обігрівся. Після цього водій подякував патрульним та продовжив рух.

Нагадуємо, що кожен громадянин може звернутися за допомогою до інспекторів, які цілодобово несуть службу на стаціонарних постах, у будь-який час доби!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus