USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині вночі зупинили DAF із незаконною деревиною

14 Січня 2022 13:28
Волинські патрульні виявили, ймовірно, незаконне перевезення деревини.

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, під час патрулювання на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), поблизу с.Мовчанів, поліцейські виявили транспортний засіб DAF, який перевозив лісодеревину, йдеться на сторінці патрульних.

Правоохоронці зупинили вказаний автомобіль, а під час перевірки документів, встановили, що 46-річний водій надав товарно-транспортну накладну, яка не зазначена у базі даних. Також бирка, яка була на одній із колод відсутня у базі даних.

Для з’ясування усіх обставин події, патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, днями поблизу села Поворськ Ковельського району невідомі особи незаконно рубали ліс. Коли на місце події викликали поліцію, лісоруби втекли і залишили «УРАЛ» та КамАЗ, які були завантажені зрізаними деревами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus