USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вилучили бус з незаконною деревиною

7 Квітня 2023 21:41
Завдяки повідомленню від місцевих мешканців поліцейський офіцер Велицької громади виявив автомобіль із незаконною деревиною.

6 квітня близько 18 години поблизу села Ситовичі офіцер громади помітив автомобіль марки «Volkswagen LT», який за інформацією від мешканців громади, може перевозити крадену деревину, інформують Поліцейські офіцери громади у Волинській області у Фейсбуці.

В ході зупинки автомобіля було встановлено, що дійсно транспортний засіб був повністю завантажений колодами породи сосна, а відповідно документів на лісопродукцію у водія не було та походження деревини пояснити він не зміг.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Ковельського РУП та в ході чого вилучено незаконну деревину із автомобілем.

Слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі до трьох років з конфіскацією незаконно добутого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 8 Квітня 2023 09:21
Цікаво від кого везли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus