USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині водія, який на смерть збив велосипедиста, засудили на 4 роки

10 Червня 2019 12:29
Водій «Audi А6», який на смерть збив велосипедиста у Камінь-Каширському районі, проведе чотири роки за ґратами.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду Волинської області.

Під час судового засідання вдалося встановити, що обвинувачений 24 вересня минулого року, керуючи автомобілем «Audi А6», рухався з боку смт Маневичі на вулиці Жовтневій у село Старі Червища Камінь-Каширського району.

Так, під час руху водій, маючи об`єктивну можливість виявити велосипедиста, не вжив заходів для зменшення швидкості, в результаті чого допустив зіткнення передньою частиною автомобіля із задньою частиною велосипеда під керуванням потерпілого та здійснив наїзд на останнього, внаслідок чого він помер на місці пригоди.

Окрім цього, обвинувачений покинув місце аварії.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, розповівши, що під час руху його осліпив зустрічний автомобіль, а тому він на якийсь час втратив видимість і в цей момент вчинив наїзд на людину. З його слів, після цього він вибіг з автомобіля і через певну відстань побачив потерпілого, який лежав на проїжджій частині. Спиртних напоїв перед керуванням автомобіля не вживав. Почувши крики, злякався, нікуди не втікав, а сховався неподалік від місця події, зателефонувавши батькам та повідомив їм про пригоду.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володя Показати IP 11 Червня 2019 00:09
А це нічого, що водій був тверезий згідно вироку суду, а велосипедист мав у крові 2,7 проміле???
Анонім Показати IP 17 Серпня 2019 09:01
Обвинувачений сплатив моральний ущерб у розмірі 130000 грн для сімї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus