USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині водій, який порушив правила ПДР, пропонував патрульним 300 грн

7 Вересня 2020 18:00
Вихідними на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (382км + 200 км) патрульні зупинили автомобіль Chery Amulet, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку, чим порушив ПДР.

Про це інформують на сторінці волинських патрульних.

40-річний чоловік під час спілкування з інспекторами з метою уникнення адміністративної відповідальності запропонував поліцейським неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак продовжував пропонувати неправомірну вигоду в сумі 300 грн.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Маневицького відділу поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus