USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині впіймали активіста, підозрюваного у грабежах бізнесменів

15 Січня 2018 18:07
Працівники сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції під час чергування об 11:30 вчора, 14 січня, неподалік села Звірів зупинили автомобіль «Opel Vectra» на польській реєстрації під керуванням 27-річного мешканця Одеси.

Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у водія відсутні посвідчення водія та документи на автомобіль. З’ясувалось також, що громадянин перебуває в розшуку за скоєння ряду злочинів на території Одеської області, інформують у прес-службі поліції Волинської області.

Громадянина волинські поліцейські затримали на виконання відповідної судової ухвали та передали його працівникам ГУ Національної поліції в Одеській області.

Як пише «Вісник+К», ідеться про Андрія Познякова, голову ГО «Військово-патріотичний клуб «Айдар» міста Одеси. Його розшукували в Одеській області як поліція, так і громадські активісти. Чоловік є учасником АТО. Познякова підозрюють у причетності до банди грабіжників, яка нападала на іноземних бізнесменів на Одещині.

Чоловік знаходився на цілодобовому домашньому арешті й зник. Певні ж громадські кола, які вважають Познякова «жертовою режиму», побачили у цьому руку правоохоронців. Мовляв, ті викрали його. Навіть приходили шукати Андрія Познякова прокуратуру Суворівського району Одеси. Рідні та адвокати наполягли на відкритті кримінального провадження за фактом зникнення чоловіка.

«Пропажу» волинські поліцейські затримали й передали колегам з Одещини, ще й виписавши адмінпротокол за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 15 Січня 2018 19:46
В нас кожен другий активіст такий))
51 омбр Показати IP 15 Січня 2018 20:40
ай яй затримали учасника ато ,єто же какой грех
113 Показати IP 15 Січня 2018 21:44
Ви що!!! А ну відпустіть АКТИВІСТА!!!Тепер зрозуміло які в нас активісти. В шию їх гнати треба!!!
генадій Показати IP 15 Січня 2018 21:47
Влада знущвється над Героями. На майдан всі)00
шалаш Показати IP 16 Січня 2018 09:27
понятно шо людей он грабил на бляхах=) классика. спасибо государству за возможности!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus