USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині спіймали п’яного водія, в якого раніше відібрали права: він давав 100 грн патрульним

22 Червня 2020 19:49
У Рожищі патрульні спіймали п’яного водія, у якого раніше відібрали права за таке ж порушення. Водій «Citroen» хотів відкупитися від патрульних за 100 гривень, натомість заплатить штраф понад вісім тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Рожищенського районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що обвинувачений раніше визнавався винним у водінні в стані алкогольного сп’яніння, тож в нього на рік відібрали водійське посвідчення. Однак 26 квітня він керував автомобілем «Citroen C5» в місті Рожище без прав.

Під час патрулювання його зупинили поліцейські через адміністративні правопорушення: він не був пристебнутим паском безпеки та керував автомобілем без водійського посвідчення. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, тож йому запропонували проїхати до лікарні та пройти освідування.

Натомість водій, аби уникнути відповідальності, запропонував патрульним 100 гривень хабара.

Між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Суд затвердив угоду та призначив чоловіку покарання у виді 505 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 585 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus