USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виділили кошти на ремонти освітніх закладів: що і де відремонтують

19 Липня 2021 19:12
Депутати розподілили частину залишків освітньої субвенції на потреби обласних комунальних освітніх закладів.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії облради.

Нагадаємо, з обласного бюджету депутати виділили 2,3 млн на ремонт дахів НРЦ, спецшколи та ВІППО. Ще 1,7 млн передбачили на протипожежні заходи в Нововолинському центрі профтехосвіти. Крім того, передбачене фінансування й інших ремонтних робіт у волинських закладах.

600 тисяч гривень передбачили реконструкцію ангару під спортивну споруду у Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» Волинської обласної ради. Як повідомлялося раніше, на його базі планують створити перший в області спортивний інтернат.

Мільйон гривень виділили на реконструкцію водопровідних мереж навчально-оздоровчого комплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні на вул. Володимирська, 137 в м. Ковель. До слова, під час бюджетних слухань йшлося, що корпус військового ліцею у Ковелі потребує модернізації системи опалення.

1,2 мільйона гривень витратять на капітальний ремонт системи каналізації Рожищенського навчально-реабілітаційного центру. Ще 22 тисячі на виготовлення робочого проекту капітального ремонту коридору ІІ поверху навчального корпусу цього НРЦ і 6 тисяч на коригування робочого проекту реконструкції робочого корпусу.

Мільйон гривень передбачили на ремонт покрівлі гуртожитку ДНЗ «Нововолинський центр професійно-технічної освіти».

520 тисяч спрямують на нові енергозберігаючі вікна для учнівського гуртожитку ДПТНЗ Камінь-Каширське ВПУ, м. Камінь-Каширський.

На капремонт покрівлі даху приміщення учбового корпусу Колківського центру професійної освіти виділили 880 тисяч гривень.

1,5 мільйона гривень передбачили на капітальний ремонт даху спортивного залу та адмінприміщення Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу імені А. Ю. Кримського. Про цю потребу, до слова, також повідомляли представники закладу під час бюджетних слухань, адже дах спортзалу - у аварійному стані.

Ще 500 тисяч гривень спрямували на реконструкцію спортивного майданчика цього ж педколеджу.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus