USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині викрили групу збувачів амфетаміну. Фото

17 Грудня 2020 16:59
На Волині поліцейські виявили угрупування, яке займалось розповсбдження наркотиків в області.

Про це повідомляє поліція Волині.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення ГУНП провели сім санкціонованих обшуків у помешканнях та автомобілях зловмисників.

У результаті поліцейські вилучили амфетамін, зіп-пакети для розфасовки забороненої речовини, гроші, автомобілі, елекронні ваги, пристрої для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин та інші речові докази по справі.

Одного фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення підозри двом іншим зловмисникам та обрання їм запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
Нагадаємо, вчора під час проведення оперативних заходів, співробітники Горохівського відділу поліції у співпраці з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області в селі Скобелка Горохівського району затримали 35-річного місцевого жителя. Чоловік неодноразово здійснював збут особливо небезпечної наркотичної речовини рослинного походження – канабіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 17 Грудня 2020 17:24
Издеваетесь? Это такую кассу взяли.Сильнейшая банда.
лінивець Показати IP 18 Грудня 2020 23:16
справжній наркобарон-450 гривень і старий телефон)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus