USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині викрили канал незаконного ввезення з Білорусі нафтопродуктів

30 Серпня 2019 14:20


Прикордонники спільно з іншими правоохоронними органами у рамках кримінального провадження викрили групу осіб, які незаконно через автомобільний пункт пропуску «Доманове» ввозили з Білорусі паливо у баках. За один рейс контрабандисти везли 600 літрів.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Згодом, за результатами проведених у Волинській обл. спільною міжвідомчою слідчо-оперативною групою низки санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили чималу кількість речових доказів. Серед яких – 4 транспортних засоби, що використовувались для переміщення паливно-мастильних матеріалів, близько 6 тис. літрів палива, 15 тис. доларів США, 970 Євро, 111 тис. грн., 3,1 білоруських рублів.

Крім того вилучено 5 мотопомп для перекачування пального, мобільні телефони, кредитні картки, чорну бухгалтерію, печатки підприємств та картки мережі автозаправок відомої іноземної компанії.

Слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПС Показати IP 30 Серпня 2019 15:20
В чому незаконність????? Вони везуть з Білорусії тільки те, що поміщається в бак. Треба коректні заголовки придумувати, наприклад: "ОРВ помстилось соляровозам, які відмовились платити данину"...
олег Показати IP 30 Серпня 2019 21:51
це майбуть на камінь каширськ везли-в нас тих нелегальних заправок з десяток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus