USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині викрили три підпільні АЗС

12 Листопада 2018 12:30
У Володимирі-Волинському викрили нелегальну реалізацію нафтопродуктів на трьох АЗС.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

У межах розслідування прокурорами спільно з працівниками Управління захисту економіки в області, Володимир-Волинського міськрайвідділу УСБУ в області із залученням представників Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій та Управління Держпраці в області проведено слідчі дії, в ході яких виявлено факти нелегальної реалізації нафтопродуктів у Володимирі-Волинському.

Із місць незаконної реалізації нафтопродуктів вилучено 14 тонн дизельного палива та пристрої для заправки транспортних засобів. Припинено діяльність трьох нелегальних АЗС. Досудове розслідування триває. Вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
321 Показати IP 12 Листопада 2018 13:07
Дайте адреси, бо на офіційних АЗС вже ціни як у Європі, а якість така ж як і в нелегалів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus