USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині викрили злочинну групу, що реєструвала фіктивні фірми

26 Грудня 2016 16:39
На Волині припинили діяльність конвертаційного центру.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратурою Волинської області спільно з працівниками оперативного управління ГУ ДФС в області викрито організовану злочинну групу, яка впродовж тривалого часу займалася реєстрацією на підставних осіб фіктивних вигодоформуючих та транзитних підприємств, аби забезпечити незаконне формування податкового кредиту з ПДВ для підприємств реального сектору економіки, а також надавала послуги із незаконного переведення (конвертування) багатомільйонних сум безготівкових коштів у готівку задля її подальшої легалізації та привласнення.

Наразі прокурори спільно з працівниками податкової міліції проводять 36 обшуків на території Миколаївської, Хмельницької та Херсонської областей в офісних приміщеннях, а також оселях і транспортних засобах осіб, причетних до цієї незаконною діяльності – організатора, виконавців, кур’єрів та працівників банківських установ.

Під час обшуків виявлено понад 70 печаток фіктивних підприємств, комп’ютерну техніку, чорнову бухгалтерію, 51 мобільний телефон, значну кількість банківських карток та інші речі й документи, які свідчать про незаконну діяльність із конвертації готівки.

На 132 рахунки фіктивних підприємств вже накладено арешти. Проводяться допити осіб, причетних до діяльності конвертаційного центру.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 26 Грудня 2016 17:48
Прокуратура в лиці Петровича викрила
уууу Показати IP 26 Грудня 2016 19:21
пишуть різні дурниці. коли прокуратура що виявляла? тільки на чужих заслугах і піаряться. а в процесі слідства прокурорські разом з слідчими будуть продавати по епізоду в пропорціі 75/25.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus