USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві діють злочинні групи Росії: є жертви

25 Березня 2014 11:28
У ніч на 25 березня в центрі Києва невідомі битами побили до смерті активіста Майдану, 21-річного Тимофія Стеблія. Про це повідомляє активіст Євромайдану Юрій Андреєв, повідомляє Gazeta.ua.

"В центрі Києва невідомими був побитий до смерті активіст Майдану 21-річний Тимофій Стеблій. Хлопця побили бейсбольними битами люди в камуфляжній формі та з масками на обличчі. Сталося вбивство прямо біля барикад. Показово і цинічно", - пише Андреєв на своїй сторінці в Facebook.

З його слів, кілька днів тому у Деснянському районі міста Києва такою ж диверсійною групою були здійснені напади і розбиті кілька залів з ігровими автоматами.

"Всю готівку зловмисники забрали з собою, відібравши мобільні телефони та особисті речі у адміністраторів. Очевидці говорили, що зловмисники діяли досить оперативно і злагоджено, ніби готувалися до цього не один місяць", - зазначає активіст.

Також Юрій Андреєв повідомляє, що днями був зафіксований випадок нападу на цілодобовий продуктовий магазин з метою пограбування.

"В інших районах міста теж відбуваються подібні напади і погроми. При цьому люди у формі Самооборони Майдану демонстративно вигукують гасла: "Слава Україні! Героям слава!". Це не поодинокі випадки - такі речі набувають системного характеру", - підкреслює він.

На думку активіста, на території України і особливо в межах Києва, діють кілька організованих диверсійних груп з Російської Федерації, метою яких є дискредитація Самооборони Майдану і Громадських наглядачів Києва.

"Комусь дуже вигідно дестабілізувати ситуацію в Україні і показати, що націоналісти і майданівці займаються бандитизмом. Комусь дуже потрібна картинка для ЗМІ. Комусь дуже потрібно прибрати з міністерських крісел Авакова і Наливайченка, щоб сепаратисти в південно-східних регіонах могли скористатися моментом і в повному обсязі розіграти карту Кремля. Кому вигідно? - Додумайте самі!" - зазначає Юрій Андреєв.

Як повідомлялося, в ніч на 25 березня після бійки у кафе у селі Бармаки Рівненського району Рівненської області був убитий Олександр Музичко на прізвисько "Саша Білий".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
а может Показати IP 25 Березня 2014 11:38
а может хватит писать бред? "У Києві діють злочинні групи Росії: є жертви" Этот "активист" был так страшен для России? Пишите правду- сейчас идет передел сфер влияния в так называемом "революционном движении"...
Москаль Показати IP 25 Березня 2014 11:49
А, ну да, как же. Из России присылают диверсантов потрошить лотки и выхлопывать залы с игровыми автоматами. У меня просто слов нет, каковы негодяи! Расстрелять всех из ядерного оружия!(с) Думаю, удивлению майдаунов не будет предела, если, поймав одного из "диверсантов", они узнают в нем обычую гопоту из пригородов Киева, переодетую в их форму. Потому что форма самообороны, как и повязки и маски правосеков, наводит ужас на лавочников, ибо в сознании людей они прочно ассоциируются со стаями бешеных собак никому не подконтрольных и с каждым днем все более голодных.
Гость Показати IP 25 Березня 2014 12:17
Ти дураку москаль ти що думаєш, як нас розстріляють з ядерного оружия ти останешся дибіл це загину вся планета. А то кацапи думають,що ми подохнемо, а вони остануться. Ні- це буде остання війна
Москаль до Гость Показати IP 25 Березня 2014 12:27
Да это не я так считаю. Ваша баба с косой отожгла. И Путину обещала в лоб из автомата стрельнуть. Следи за новостями.
Москаль до Гость Показати IP 25 Березня 2014 12:28
Сам дурак
Анонім до Гость Показати IP 25 Березня 2014 12:32
Видимо он привел слова тигрюли с телефонных переговоров.
Анонім до Гость Показати IP 25 Березня 2014 12:36
http://www.youtube.com/watch?v=EkdduqUjpIQ
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 12:37
Ну да, і Сашко Білий був переодітий, і Мирошниченко , і Бенюк!!!!!!!!! Знайшли двійників, і давай робити провокації для картинки ЗМІ !!!!!!!!!!! В того Андрєєва мозги є, щоб таке плести! А він не подумав, що є люди, які думають інакше ніж майдануті? Самооборона і ПС дискредитували самі себе так, що іншим таке не під силу!
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 12:44
Бендеровцев можно определить так: всегда у них всегда кто-то в чем-то виноват, но только не они сами; орут и пытаются перекричать, не принимают никаких доводов, а когда приходит время отвечать за поступки начинают хлопать глазами и вопить что их унижают, оскорбляют, гнобят и вообще они за правду, за Украину и народ, а вокруг узурпаторы и жиды!
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 13:03
а може це ті кому ваш майдан, вже встав поперек горла і вони вирішили відімстити всім цим героям??
Луцьк Показати IP 25 Березня 2014 13:40
Які ще злочинні групи Росії?? Давайте тепер всіх звинувачувати в своїх проблемах. Це ж центр Київа, де були в той час правоохоронці, куди дивилися?
читач Показати IP 25 Березня 2014 13:50
не треба нам тих кацапів тут на Україні, не будемо ми на них працювати, нехай путін сидить у своїй Росії. А наша Україна піде у ЄС.
хренач до читач Показати IP 25 Березня 2014 14:48
Ти особисто піди в ду.....ку.
Ми Показати IP 25 Березня 2014 16:01
Мавр сделал свое дело, Мавра можно убирать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus