USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині вилучили 30 одиниць контрабандної техніки

19 Березня 2018 17:56
На Волині викрито схему незаконного ввезення сільськогосподарської техніки в Україну, інформують у прес-службі прокуратури області.

Група осіб незаконно ввозила та легалізовувала в Україні сільськогосподарську техніку. Окрім того, проведено обшуки в обійстях шести мешканців Камінь-Каширщини з підозрою про одержання неправомірної вигоди службовими особами ГУ Держпродспоживслужби в області за реєстрацію такої техніки (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 358 та ч. 3 ст. 368 КК України),

У ході обшуку виявлено та вилучено понад 30 одиниць незаконно ввезеної з Республіки Польща та Республіки Білорусь техніки, легалізованої в Україні без сплати митних платежів.

Вирішується питання про арешт вилученого майна.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Березня 2018 00:25
Контрабанда, злодії...... пацанти молоці!! Так тримати! Вони просто пробують заробити ,хтось бачив в яких статках вони живуть, прям алігпрхи..... Підтримаємо пацанів!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus