USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вартість вилученого у Луцьку спирту – понад 400 тис. гривень

9 Серпня 2018 11:33
На Волині затримали авто, яким здійснювалося незаконне транспортування великої партії спирту, - інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Так, на одній з вулиць міста Луцька правоохоронці зупинили та оглянули автомобіль марки ОPELVIVARO під керуванням місцевого жителя. За результатами виявлено та вилучено з незаконного обігу більше 1 500 літрів спирту, який ймовірно призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить понад 400 тис. гривень.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання адміністративного протоколу.

Зараз встановлюється коло осіб причетних до постачання на територію області спирту, а також місця його використання на підпільних виробництвах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus