USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині визначили, над якими військовими частинами братимуть шефство органи влади

5 Червня 2019 20:22
Оновлений перелік дислокованих на території області військових частин, над якими здійснюють шефство ОДА, РДА та виконкоми міськрад, затвердили на Волині.

Про заходи шефства над окремими військовими частинами Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 4 червня.

До нового переліку дислокованих на території області військових частин Збройних cил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, над якими райдержадміністраціями та виконкомами міських (міст обласного значення) рад здійснюється шефство увійшли:

Військова частина А1008 ЗСУ (шефство здійснюютьобласна державна адміністрація,районні державні адміністрації);

Військова частина А2892 ЗСУ (Володимир-Волинська міська рада (за згодою));

Військова частина А4554 ЗСУ (Луцька міська рада (за згодою));

Військова частина А0959 ЗСУ (Луцька міська рада (за згодою));

Військова частина 1141 Нацгвардії (обласна державна адміністрація, районні державні адміністрації);

Військова частина 9971 (Луцький прикордонний загін) (Луцька міська рада (за згодою)).

Голів районних державних адміністрацій зобов’язали:

- сприяти в установленому законодавством порядку наданню допомоги військовим частинам згідно з переліком;

- за погодженням з командуванням військових частин забезпечити подання щопівроку до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, починаючи з 10 липня управлінню з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації інформації про надану районами шефську допомогу та заходи сприяння зазначеним військовим частинам за формою, що додається.

Виконкому Луцької міської ради спільно з командуванням військової частини А0959, над якою додатково пропонується здійснювати шефство, рекомендували до 10 червня відпрацювати та погодити План шефства на 2019 рік та подальші роки, а також розглянути питання щодо укладання Угоди про шефство.

Про проведену роботу поінформувати управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОДА до 20 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
44 мп Показати IP 5 Червня 2019 20:34
На ті військові частини мало гіганського обороного бюджету (200 мільярдів) чи що.Знову садіки скорочувати ,колківську лікарню ,школи і т.д.
Активіст Показати IP 5 Червня 2019 21:46
Совок непобедим! Ура, товарищи.
Так отож Показати IP 5 Червня 2019 22:29
Може пора припинити цей "совок"? Шефство? Що це за процес, подія? Це просто знов левову частку витрат хочуть зпихнути на місцеві бюджети. Для чого тоді держава і державний бюджет, народним депутатам у ВРУ знижки у столовці робити?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus