USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині з будинку винесли ювелірних прикрас на 40 тис.

1 Червня 2020 11:47
На Ковельщині злочинці, які проникли до будинку, вкрали золоті прикраси майже на 40 тисяч гривень. Злочин трапився наприкінці 2018 року, однак встановити особи крадіїв не вдалося, розслідування триває досі.

Про це стало відомо з ухвали Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Так, під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що 25 листопада 2018 року невстановлена особа, пошкодивши вікно, проникла до будинку, звідки вкрала золотих прикрас на 38 тисяч 750 гривень.

Правоохоронці перевіряли місця можливого збуту викраденого, зокрема ломбарди у Ковелі, намаглися встановити можливих очевидців скоєння злочину, а також перевіряли на причетність до злочину осіб, раніше судимих за аналогічні злочини. Проте встановити особу злочинця досі не вдалося.

Тож суд продовжив строк досудового росзлідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus