USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині з початку року з підтоплених районів відкачали 15 мільйонів кубометрів води

19 Березня 2024 12:15
Від початку 2024 року, станом на 18 березня, на півночі Волині насосні станції відкачали понад 15 мільйонів метрів кубічних води.

Про це Суспільному розповів заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів в області Ростислав Кравчук. З його слів, наразі продовжують працювати 11 насосних станцій. Загалом в області їх є 46.

Ростислав Кравчук каже, що зимово-весняний паводок на Волині йде на спад. Підтопленими залишаються 9 115 гектарів у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

«Вже немає жодної господарської будівлі затопленої чи підтопленої. Максимальну їхню кількість – понад 250 садиб – ми фіксували в середині лютого», – зазначив заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів в області.

Річки теж пішли на спад, додав Ростислав Кравчук. Йдеться про Прип’ять, Стохід, Стир і Західний Буг.

Як інформували, цього року рівень води у Світязі наблизився до максимальної позначки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus