USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за добу на COVID-19 захворіли 9 осіб, у Луцьку – жодного випадку

27 Травня 2020 09:55
За даними Волинського обласного лабораторного центру за останню добу на Волині зареєстровано 9 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Нововолинськ - 3, м. Ковель – 1, Луцький район – 1, Володимир – Волинський район – 1, Іваничівський район – 1, Камінь – Каширський район – 1, Маневицький район – 1. В обласному центрі випадків не зареєстровано. Одужало 13 осіб.

Загалом станом на 9.30 год 27 травня в області зареєстровано 814 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 207 осіб. 24 випадки хвороби завершились летально.

За весь період спостереження коронавірусна хвороба виявлена:

• м. Луцьк – 161 випадок, в т.ч. 5 летальних;

• Луцький район – 59 випадків, в т.ч. 2 летальних;

• м.Ковель – 153 випадки, в тому числі 4 летальних;

• Ковельський район – 8 випадків;

• Ківерцівський район – 121 випадок, в т.ч. 2 летальних;

• м. Нововолинськ – 72 випадки, в т.ч. 5 летальних;

• Іваничівський район – 16 випадків;

• Старовижівський район – 47 випадків, в т.ч. 2 летальних;

• Маневицький район – 45 випадків, в тому числі 2 летальних;

• Горохівський район – 35 випадків;

• Володимир-Волинський район – 28 випадків, в т.ч. 1 летальний;

• Камінь-Каширський район – 20 випадків, в т.ч. 1 летальний;

• Локачинський район – 11 випадків;

• Любомльський район – 11 випадків;

• Шацький район – 8 випадків;

• Рожищенський район – 7 випадків;

• Турійський район – 6 випадків;

• Любешівський район – 4 випадки;

• Ратнівський район – 2 випадки.

За попередню добу надійшло 78 повідомлень про підозру на COVID-19.

В області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 вірусологічною лабораторією обласного лабораторного центру обстежено 5745 осіб, в тому числі за останню добу – 188 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дістали вже з цим ка Показати IP 27 Травня 2020 10:27
Та Ви що... А де інформація, скільки людей за цей час захворіло/померло від гепатиту, цирозу печінки, ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, раку, і т.д.? Понаписуйте краще скільки людей втратило роботу (дохід) у зв'язку з цим "карнавалом", скільки людей не може повернутися додому з-за кордону через цей дурдом. Держава робить вигляд, що бореться з вірусом, люди роблять вигляд, що дотримуються "карнавалу", а ЗМІ активно піарять один з мільйонів вірусів! У результаті найбільш виграли виробники/продавці антисептиків і масок, які допоможуть рівно так само, як допоможе мертвому кадило.
українець Показати IP 27 Травня 2020 11:05
Протестовано скільки людей, скільки звернулось, щоб їм провели тести, а їм відмовили?! Про це нехай лікарі розкажуть!
Українка Показати IP 27 Травня 2020 11:50
Ця статистика не розкриває реального стану речей,тому що тести дуже довго роблять і далеко не кожному, хто потребує! Спершу, мені довелось більше тижня боротися за те, щоб мені ( з запаленням на рентгені) призначили цей тест, лікар відмовила направляти до мене бригада, пояснюючи, що великий перегруз зараз, і інформація про те, чи є в мене вірус, чи ні, нічого мені не дасть, схему лікування не змінить, то і тест мені робити нема сенсу! Я все ж наполягала на своєму, так як і дитина 4 тижня вже кашляла сильно, і ліки не допомагали, антибіотик нічого абсолютно не дав. Довелось зателефонувати на урядову лінію з питань коронавірусу, залишити там звернення з описом ситуації, також там зазначається ПІБ сімейного лікаря, поліклініка...через три дні, сімейний лікар і педіатр самі мені зателефонували і запропонували зробити ПЛР тест, на взяття якого я ще 3 дні чекала. І от тепер уже тиждень минув, а результату досі нема! Та за весь цей час, при гострій прогресуючій формі COVID-19, уявляєте що з людиною буде? Жах! Щоб добитись того тесту в такому стані останні сили витрачаєш!
Roman до Українка Показати IP 27 Травня 2020 17:10
Ну так в вас корона чи ні? Якшо ні то нашо вий*був*тись? Якшо так, то вам по факту сказали, шо від цього план лікування не зміниться, а тест роблять для того, щоб безсимптомні або з невираженими симптомами, люди не заражали інших, а самоізолювались. Якшо ви не знаєте, то тест не вилікує від вірусу, а в черговий раз наразить неших медиків з дєрмовими захисними костюмами на небезпеку. Якшо в вас запалення, то сидіть дома і не рипайтесь. Якшо стане погано, дадуть вам той апарат ШВЛ і зроблять бажаний тест. Що з людиною буде при прогресуючій формі корони? Здохне. Вот так і знайте. І це не проблема України, в Європі також люди помирають. І ви говорите шо при такому стані останні сили втрачаєш? То нащо їх втрачати? Сидіть собі інгаляції робіть і чай пийте. Це кажу вам я, 18-річний пі*дюк, який на даний момент вчиться в Мюнхені і перехворів короною(без госпіталізації). Якшо є мені що сказати чи запитати, можу дати контактний телефон, переговоримо... І якшо люди будуть такі як попередні коментатори з двохзначним iq, то з ж*пи Україна не вибереться, а ваші діти будуть жити в ще більшій ж*пі і ще більше жалітись як ви. Робіть висновки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus