USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

На Волині заблокували 15 сайтів з продажу фальсифікованого алкоголю

29 Квітня 2024 23:07
Аналітики ТУ БЕБ у Волинській області виявили та ініціювали блокування роботи сайтів, через які продавали незаконно виготовлену алкогольну продукцію. 15 таких ресурсів вже заблоковано.

Про це інформує пресслужба відомства.

Працівники БЕБ встановили, що інтернет-магазини працювали з порушенням вимог законодавства України, без відповідної ліцензії та без сплати податків. Водночас сайти не містили жодних відомостей про найменування суб’єкта господарської діяльності, його ідентифікаційного коду та фактичного місця розташування. А більшість товару була з написами іноземною мовою та без марок акцизного податку України. Вартість алкогольних напоїв була нижча ринкової.

Читати ще: На Волині заблокували 31 сайт, де продавали підроблений алкоголь

З метою припинення незаконної діяльності аналітики БЕБ направили рекомендаційні листи до Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо блокування згаданих інтернет-ресурсів.

Наразі доступ до 15 вебсайтів вже заблоковано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus