USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин продавав фальсифікований алкоголь через інтернет

21 Листопада 2016 15:32
В рамках операції «Акциз-2016» у Луцьку працівники оперативних підрозділів ДФС встановили та ліквідували канал реалізації фальсифікованої горілки через мережу Інтернет, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

В результаті проведених заходів встановлено, що мешканець Луцька організував за посередництвом інтернет-мережі незаконний збут алкогольної продукції сумнівної якості, яка становить загрозу життю та здоров’ю громадян.

Оперативні співробітники ДФС вилучили з незаконного обігу 8 так званих «бег-ін-боксів» ємністю 10 літрів кожен без марок акцизного податку. За даним фактом складено 2 протоколи про адміністративну відповідальність, зокрема за статтею 156 КУПАП «Порушення правил торгівлі алкогольними напоми» та статтебю 164-5 КУпАП «Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка». Відповідальність за вказані правопорушення передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких алкогольних напоїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семьон Семьонич Показати IP 21 Листопада 2016 18:37
Ви шановні борці з фальсифікатом краще прийдіть в четверг на автобазар.Там на вході з правойі сторони продається і фінляндія лєва і єльцин(горілка) і вино і мартіні і ікра червона і коньячок закарпацький і інший контрабас який рівненські хлопці сунуть сюди,а в них половина луцького північного ринку тариця.Зробіть рейд до нового року щочетверга.Стільки матеріалу будете мати.Чи там на авторинку з вашого дозволу торгують тим пойлом?Те що мєнти міські кришують-сам бачив як там тарились.Чи слабо?
Чорт Показати IP 15 Грудня 2016 11:41
Вони там таряться і поліція і фіскали і податкова всі на кучу . Лад наводять . Оце справжні патріоти а не ті що в окопах лежать сосунк. .и . Оце заробіток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus