USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині закрили 7 нелегальних АЗС

12 Грудня 2019 15:04
Волинська поліція викрила та припинила діяльність семи нелегальних автозаправних станцій у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, а також у Луцькому та Іваничівському районах.

Слідчі поліції області під час досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу встановили, що автозаправні станції діяли без належних дозвільних документів. Зокрема, у них відсутні дозволи на викиди забруднюючих речовин, проведення робіт із підвищеною небезпекою та ліцензії на продаж паливно-мастильних матеріалів, інформує пресслужба ГУНП.



Учора поліцейські провели санкціоновані обшуків за місцем розташування нелегальних АЗС. Вилучили пально-мастильні матеріали, кошти, чорнові записи ведення незаконної господарської діяльності та обладнання автозаправних станцій. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене під час обшуків майно.



Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення власників нелегальних АСЗ та всіх осіб причетних до організації цього незаконного бізнесу.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
житель рованців Показати IP 12 Грудня 2019 16:16
хахаха поліція накрила. а куди ж налогова дивилася?
Володимир Показати IP 12 Грудня 2019 16:17
Скільки заплатили щоб закрити? Заправка працює майже рік. Що до сьогодні ніхто не бачив чи очі біленою залило? Клас браво . немає слів. Все у нас так спочатку працюємо потім виставляємо на аукціон хто скільки дасть щоб закрити. МОЛОДЦІ
Активіст Показати IP 12 Грудня 2019 17:44
Заправка вже рік як працює. Здалеку видно, що "ліва". Половина міліполіції побудувалась на Рованцях і Боратині і щоденно двічі на день проїжджають, а хто і заправляється. І тут "О чудо, побачили". Не позортесь, борці.
Ввв Показати IP 12 Грудня 2019 18:00
Ну куплять ( пороблять )докі . Та відкриють.. Вже за рік касу..мають.. Конкуренція...інші по 28/30 продають..
Я Показати IP 12 Грудня 2019 20:02
Ото викрили. Шановна редакція надішліть запит по якій статті порушено кримінал. Поліція по підакцизну особливо діла не має, це вотчина податкової. Скоріш за все по стандарту по забрудненню навколишнього середовища рухнули (стаття невеликої тяжкості, легше закрити єрдр), пізніше власники АЗС "питання терануть" з ГУНП і УСР, стануть на касу і будуть далі працювати. За тижня 2-3 знов будуть працювати
Колік Показати IP 12 Грудня 2019 20:09
Ця "АЗС" ,що на Рованцях це взагалі щось із чимось . Навіть не ховались ,в відкритому полі, РІК ТОРГУВАЛИ навпроти законної АЗС!? І ніхто непомічав? НЕВІРЮ!
Чорт Показати IP 29 Грудня 2019 00:26
В Ківерцях біля житлових будинків , а якби загорілось не дай Боже . Цікаво хто відповідав би ????? Пожежники що надали дозвіл, чи міська рада .Потім стояли б і кліпали б очима і руки трусилися по ногах тікло усе....
Лисий Показати IP 29 Грудня 2019 00:28
Одного пресують щоб усе було , а з іншого доять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus