USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині викрили 4 підпільні заправки

8 Серпня 2017 17:56
Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про незаконне зберігання й збут підакцизних товарів та забруднення земель, яке створило небезпеку для довкілля (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 204 та ч.1 ст. 239 КК України).

Сьогодні, 8 серпня 2017 року, на території міста Ковеля, Ковельського, Старовижівського та Любомльського районів проведено 4 санкціонованих обшуки у місцях, де здійснювалася незаконна реалізація паливно-мастильних матеріалів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

На нелегальних АЗС працівниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено понад 20 тонн пального, резервуари та обладнання для розливу та зберігання паливно-мастильних матеріалів, комп’ютерну техніку, зчитувальний термінал, принтер для друку чеків, чорнові записи, які стосуються ведення незаконної діяльності, та готівкові кошти.

Нині проводиться комплекс заходів задля встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 8 Серпня 2017 18:11
Толк буде, якщо все вилучене в дохід держави піде, а якщо суди назад повертають, то марна робота(
Грузін Показати IP 9 Серпня 2017 01:37
Петля тобі бензини мало, не шифруйся, ти у Коломойський усі заправки забрав там що було пусто,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus