USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині запускатимуть ракети

7 Серпня 2018 08:45
На авіаційному полігоні у селі Поворськ Ковельського району 8-9 серпня проведуть навчання авіації.

Застосовуватимуть авіаційні засоби ураження (бомбометання, пуски ракет), - зазначив начальник авіаційного полігону Ігор Пчельніков.

Більш масштабні навчання із залучення сил та засобів Сухопутних військ та Десантно-штурмових військ ЗС України будуть проводитися на полігоні протягом вересня.

Територія авіаційного полігону складає близько 25 тисяч гектарів і розміщена в межах 3-х районів Волинської області (Ковельський, Камінь-Каширський, Маневицький), тож є небезпека для цивільного населення потрапити в зону дії ураження вибухових речовин.

Так, 4 квітня 2011 року на території полігона під час пошуку металобрухту та небезпечного поводження з металевим предметом подібним на бомбу загинуло двоє жителів села Черемошне Ковельського району Волинської області.

9 серпня 2011 року в селі Поворськ від розриву вибухонебезпечного металевого предмету загинула одна неповнолітня особа та травмована інша.

Причиною загибелі та каліцтва людей є ігнорування забороною перебування на території полігону, недопущенням збору бомб, ракет, снарядів інших металевих предметів.

"Особливо хочеться попередити шукачів «дармового» металу, які всупереч забороні заходять на небезпечну територію, видобувають вибухонебезпечні предмети, демонтують та здають в пункти прийому металобрухту. Командування авіаційного полігону попереджує, що до крадіїв металу на території авіаційного полігону будуть застосовуватись рішучі заходи у відповідності до чинного законодавства України", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр Показати IP 7 Серпня 2018 09:24
Їх там пускають з 1947 року ото СЕНСАЦІЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus