USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині затримали польського далекобійника, який збив 11-річного хлопчика та втік

2 Грудня 2021 12:54
На Волині затримали водія, який учора у Великих Мостах Червоноградського району вантажівкою збив на переході 11-річного хлопчика і втік з місця аварії. Втікачем виявися польський далекобійник.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

ДТП сталася 1 грудня о 22: 55 на вулиці Львівській у Великих Мостах. Невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 11-річного місцевого мешканця та поїхав з місця події. Внаслідок автопригоди хлопчик отримав важкі травми та був госпіталізований у лікарню.

До розшуку водія були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, а також поліцейські сусідніх областей. Як встановили правоохоронці, до скоєння наїзду на дитину причетний 26-річний іноземець, водій вантажного автомобіля «Вольво».

Сьогодні близько 10 години ранку у Володимирі-Волинському виявили вантажівку «Вольво», яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України, та зупинили транспортний засіб.

Вирішується питання про затримання водія у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
укринець Показати IP 2 Грудня 2021 13:04
ОТО КУРЧА МАТЬ
Анонім Показати IP 2 Грудня 2021 14:15
А що дитина а такий час робила на дорозі, ні не цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus