USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Водій Hyundai, який збив мотоцикліста у Луцьку, залишив авто та втік. Його розшукують

31 Березня 2023 09:49
Водій автомобіля Hyundai, який 30 березня близько 20.00 збив мотоцикліста, залишив авто на місці автопригоди та втік. Нині поліцейські працюють над встановленням місця перебування водія.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Волинській області Інформаційному агентству Волинські Новини, дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 20 години учора. Водій Hyundai Matrix не надав переваги у русі мотоциклісту та зіткнувся з ним. Внаслідок цього 18-річний водій двоколісного та його пасажир отримали тілесні ушкодження. Водій автомобіля, залишивши транспортний засіб, з місця події зник.

Слідчі вже внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські працюють над встановленням місця перебування водія-порушника.

Нагадаємо, ДТП трапилася вчора ввечері на перехресті проспекту Відродження та вулиць Ветеранів і Писаревського. Легковик Hyundai підрізав мотоцикліста. Постраждало двоє осіб, 18-річний водій та 16-річний пасажир.

Станом на 16:00 31 березня правоохоронці встановили особу власника, який ймовірно був за кермом. Це 43-річний лучанин. Нині тривають заходи щодо його залучення до процесуально-слідчих дій.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 31 Березня 2023 10:03
Черговий бухий сцикун, що не зміг відповісти за свій вчинок
дідо Показати IP 31 Березня 2023 12:17
Очільниця департаменту муніципальної варти Юлія Чіпак повідомила "На кінець року, уже в грудні було оголошено закупівлі, щоб доставити камери на проспекті Відродження, тому що та половина міста взагалі у нас не під камерами, і це дуже необхідно як для громади, так і для правоохоронців». Питання - Чому це все ТАК ДОВГО робиться ? Чому порушників паркування - тисячі, а їх ніхто не штрафує ? Вам гроші в міський бюджет не потрібні ? Подивіться хоча б в кишеньці біля 65 аптеки-Цум під знаком стоять маса автівок (особливо після 18-00) .
Уася до дідо Показати IP 31 Березня 2023 14:44
муніципали в суботу/неділю та після 18.00 не працюють, та й взагалі, те що вони роблять - це не робота.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus